tiistai 7. elokuuta 2007

Husseen ruisku


07.08.2007 (Bajahill)

Husqvarnan mallivuoden 2008 nelitahtiset enduromallit TE250 ja TE 450 saavat Mikunin valmistaman polttoaineen suihkutuksen. Pyörät täyttävät Euro3 - päästömääräykset. Moottoreita on päivitetty uudella nenttiilinnostinkoneistolla, nokkaketjun kiristimellä ja kytkinkorilla. Pakoputki kulkee nyt vasemmalta puolelta.
Myös runko ja takajousitus ovat uudistuneet täysin. Istuinkorkeutta on madallettu 10 millimetriä ja pyörä kaventunut jäähdyttimien kohdalta 40 mm. Rungon muutokset laihduttivat pyöriä neljä kiloa edellisvuoteen verrattuna.
Myös muovit ovat uudistuneet, polttoainetankki jatkuu nyt pidemmälle satulan alle.
Takahaarukka ja linkut on uudistettu. Sachsin takaiskunvaimentimen männän halkaisijaa on kasvatettu kahdella millimetrillä 18 millimetriin.
Kaksitahtimallien suurimmat muutokset ovat moottoreissa. 125 kuutioisten mallien moottorin lohko ja sylinteri ovat uusia, samoin kampiakseli.
Kaikkien mallien jousitusta on päivitetty. Enduroiden ja kaksitahtien etupäätä ripustaa 45 mm:n liukuputkilla varustettu Marzocchi. Nelitahtisissa krossimalleissa etuhaarukka on 50-millisillä liukuputkilla ja eristetyllä vaimennuselementillä (sealed cartridge). Ohjaustanko on nyt Tomasellin fatbar ilman välitankoa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti