torstai 1. tammikuuta 2004

Bajahill - Mediakortti

Suomen ensimmäinen ja yksi vilkkaimmista moottoripyöräalan verkkojulkaisuista ja -palveluista. BajaHill:ssä on 10 000-30 000 käyntiä kuukaudessa.

BajaHillin www-sivut ovat tunnetuinta suomalaista nettimotorismia (vuodesta 1995 alkaen). Bajahill.net on aktiivisille moottoripyöräilyharrastajille suunnattu verkkolehti. Verkkopalvelu edustaa kohderyhmäänsä kattavasti, sillä juttuaiheet ja jopa itse jutut tulevat suureksi osin lukijoilta. Sivuilta löytyy ajankohtaista tietoa niin kokeneelle motoristille kuin aloittelijallekin. Bajahillin käytetyimpiä palveluita ovat uutiset, linkkilista sekä S.H.M.FAQ.

Aineisto

Tekstit pelkkänä tekstinä ilman muotoilua. Kuvien lähettämisestä sovittava toimituksen kanssa. Emme vastaa tilaamattomasta materiaalista.

Toimituksen yhteystiedot

Päätoimittaja: Janne Tervola, puhelin: 0400 44 44 09. janne.tervola@bajahill.net
Toimittaja: Santtu Ahonen
Graafikko: Christina Palmu
Kuvaaja: Timo Muilu
Webmaster: webmaster@bajahill.net
Aineistot: janne.tervola@bajahill.net
Postiosoite: Ollilantie 21 D, 00780 Helsinki

Mainosbannerit ja hinnasto
Päivitetty 19.12.2012

BajaHill myy tapauskohtaisesti mainostilaa. Mainostilaa sivustoille myydään 30 vuorokaudeksi kerrallaan.

Mainoksien hinnat ovat:
  • Yläbanneri 200 € / kk, bannerin enimmäiskoko 840 x 80 pikseliä
  • (Yläreunan Bajahill-palkin alapuolella)

  • Spotti 150 € / kk, spotin enimmäiskoko leveys 210 ja korkeus 70 pikseliä (oikean reunan navigointipalkkiin)

  • Alabanneri 100 € / kk, bannerin enimmäiskoko leveys 486 ja korkeus 60 pikseliä (sivun alareunassa)
Hintoihin lisätään ALV 24 %.

Linkkilistaan tai S.H.M.FAQ:iin ei ole mahdollista ostaa tai sijoittaa mainoksia.

Mainos voidaan linkittää mainostajan haluamaan URL-osoitteeseen. Mainostaja vastaa itse kohdesivuston sisällöstä, bannerien valmistamisesta, oikeasta koosta sekä formaatista. Spotin ja/tai bannerin voi toimittaa sähköpostitse joko PNG, JPG tai GIF formaatissa BajaHill:n webmasterille webmaster@bajahill.net.

Jos mainostaja haluaa käyttää mainoksen yhteydessä html ja/tai JavaScriptiä se on rajallisesti mahdollista Blogger.com teknisten rajoitusten puitteissa. Tällöin mainostajan tulee hostata spotti tai banneri jossain pilvessä BajaHill.net:n ulkopuolella. Kummankin elementin fyysiset pikselikokorajoitukset ovat myös tässä tapauksessa voimassa.

BajaHill ei takaa www-sivujen saatavuutta tai toimivuutta. Mainostajalle ei taata tarkkaa paikkaa tai yksinoikeutta mainostaa jollain tietyllä sivulla. BajaHill varaa myös oikeuden poistaa mainos BajaHill:n www-sivuilta ilman rahojen palautusta mikäli sisältö on loukkaavaa tai laitonta tai kohdesivusto ei muuten vastaa mainostamisen alussa esitettyä sisältöä. Mainoksella ei voi vaikuttaa BajaHill:n journalistiseen sisältöön.

Palvelun laskuttajana toimii Pajamäen Konttori Oy (Y-Tunnus: 2175314-0), www.urheilukuvat.net.