tiistai 8. tammikuuta 2013

MP-messut Porissa helmikuussa


Viikko Helsingin MP-messujen jälkeen tunnetuimmat moottoripyörämerkit näyttäytyvät Länsi-Suomen MP-messuilla. Näillä näkymin vain Harley-Davidson puuttuu. Moottoripyörien lisäksi messuilla nähdään myös tunnetuimmat mopoauto- ja varustemerkit.

Uudet messut löysivät nopeasti paikkansa ja yli 6000 neliön tila täyttyi näytteilleasettajista. Tämän vuoden uutuudet esittäytyvät Porin Asema-aukion kiinteistön yläkerrassa 8.-10.2.2013. Alakerrassa tullaan näkemään rakenneltuja pyöriä, vanhoja pyöriä ja paljon muuta moottoripyöräilyyn liittyvää.

Messujen esiintymisalueella StuntFreaksTeam ajaa stunttinäytöksiä päivittäin ja tarjoaa yleisölle elokuvansa Killing it ensi-illan lauantaina.

Alakerrassa on myös iltaisin ohjelmaa, kun Sissy Bar jää auki muun messualueen sulkeutuessa. Siellä esiintyy perjantaina 24 vuotta tauolla ollut ja viime kesänä paluun tehnyt porilainen Aika-yhtye. Lauantai-illan musiikista vastaa tunnettuja covereita vuosikymmenien varrelta esittävä Julle Kallio & The BullHide Boots.

Messut toteuttaa Porin Moottorikerho ry.

Lisätietoja: www.motomessut.com

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti