keskiviikko 24. huhtikuuta 2013

Offroad- ja tuningmessut yhteen Tampereella

Moottoriharrastajia houkuttelevat tapahtumat Xtreme Car Show ja Offroad Expo järjestetään tulevana syksynä samanaikaisesti Tampereen Messu- ja urheilukeskuksessa. 

Näyttelyiden yhteydessä ajetaan lisäksi moottoripyöräilyn supercrossin SM-osakilpailu, Tampere Supercross. Kaksipäiväiseen tapahtumaan odotetaan yhteensä yli 20 000 kävijää.

Maastomoottoripyöriin, mönkijöihin ja varusteisiin keskittyvä Offroad Expo järjestettiin ensimmäisen kerran vuonna 2012. Messut ylittivät odotukset heti tulokasvuotena. 

Offroad Expon promoottori Juuso Valtakari sanoo, että autoharrastajien tuleminen saman katon alle tarkoittaa nopean kasvun jatkumista ja Tampereen syksyyn poikkeuksellisen kovatasoista moottorijuhlaa:

- Messuvieraat saavat samalla lipulla entistä enemmän, ja näytteilleasettajille yhteistyö tarjoaa arvokasta ristinäkyvyyttä; rinnakkaiset tapahtumat tuovat paikalle niitä kävijöitä, joita on hyvin vaikea tavoittaa oman alan sisäisten tapahtumien tai -medioiden kautta.
Kymmenen vuotta Helsingissä järjestetty Xtreme Car Show siirtyy yhteistyön myötä uudelle paikkakunnalle. Aiemmin mukana ollut jenkkiautoteema irrotetaan erilliseksi tapahtumakseen, ja Tampereelle siirtyvä tarjonta keskittyy täysimittaisesti Tuning & Styling -harrastukseen - kuten autoihin, multimediaan ja varusteluun.

Xtreme Car Shown pääjärjestäjä Kirsi Ojaniemi kertoo, että muutto Tampereelle on keskeisessä osassa näyttelyn kehitystyötä:

- X-treme Car Show on kaksi vuotta peräkkäin valittu niin yleisön kuin alan medioidenkin keskuudessa Suomen parhaaksi autonäyttelyksi. Autoharrastaminen on vilkkaampaa maakunnissa, ja siirtyminen lähemmäksi harrastajia madaltaa entisestään kynnystä lähteä tapahtumaan.

- Järjestäjän näkökulmasta tapahtumat tukevat toisiaan, sillä molempien kohderyhmät ovat kiinnostuneita tekniikasta, extreme-lajeista sekä ajoneuvoista ja niiden rakentelusta. Tampereella haluamme tuottaa värikkään ja laadukkaan erikoisautotapahtuman, joka on entistä lähempänä näytteilleasettajien asiakaskuntaa.

Tampere Offroad Expo & SuperCross

 Tampereen Messu- ja urheilukeskuksessa 26.-27. päivä lokakuuta 2013. OffroadExpo on auki kaikki päivät 25. - 27. lokakuuta. Tapahtuman yhteydessä ajetaan 25. ja 26. lokakuuta sisähallissa moottoripyöräilyn supercrossin SM-osakilpailu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti