keskiviikko 31. heinäkuuta 2013

Husqvarnan maahantuoja vaihtuu

Husqvarnan maahantuoja MP-Racing Oy lopettaa merkin edustuksen syyskuun lopussa. Jatkossa tuotemerkin maahantuonnista ja markkinoinnista vastaa Husqvarna Nordic. MP-Racing jatkaa merkin jälleenmyyjänä.

MP-Racing hoitaa Italiassa valmistettujen Husqvarna merkkisten moottoripyörien varaosien maahantuonnin ja jälleenmyynnin jatkossakin.

Husqvarna-tehtaan ja MP-Racingin yhteisellä päätöksellä Suomen maahantuonti siirtyy lokakuun alusta Husqvarna Nordicille.

MP-Racing tulee jatkamaan MV-Agusta, Öhlins ja Mitas -tuotemerkkien maahantuojana sekä Husqvarna-moottoripyörien ja mp-tarvikkeiden jälleenmyyjänä. Tämän lisäksi Sahanmäenkadulla panostetaan jatkossa entistä laajemmin huoltopalveluun. MP-Racing jatkaa myös kilpailutoiminnan parissa, josta tiedotetaan myöhemmin lisää.

- Olemme kiitollisia ja ylpeitä näistä menneistä vuosista Husqvarnan parissa. Katsomme kuitenkin tulevaisuuteen ja se on yrityksellemme mahdollisuuksia täynnä. Haluan vielä kiittää kaikkia jälleenmyyjiämme ja muita yhteistyökumppaneitamme loistavasta yhteistyöstä, sanoo MP-Racing toimitusjohtaja Sauli Penttilä.

- Jatkossa Husqvarna-moottoripyörien markkinoinnista ja myynnin hallinnoinnista Suomen- ja Baltian alueilla tulee vastaamaan uusi yhtiö Husqvarna Nordic. Haluan kiittää Penttilöitä menestyksekkäästä työstä Husqvarna-tuotemerkin kanssa Suomessa. Uuden organisaation on varmasti helppo jatkaa MP-Racingin avaamalla tiellä. Uudesta organisaatiosta tullaan tiedottamaan myöhemmin, toteaa Jaro Sihvonen.

MP-Racing Oy on yksi Suomen tunnetuimmista moottoripyöräalan toimijoista, jolla on pitkä historia Husqvarna-tuotemerkin parissa. MP-Racing on tuonut maahan ja markkinoinut Husqvarna-moottoripyöriä vuodesta 1977.

Noihin vuosiin on mahtunut monta myytyä pyörää ja tyytyväistä asiakasta sekä mittava kilpailumenestys Suomen metsissä ja radoilla. Husqvarnalla on muun muassa voitettu MP-Racingin johtamana 35 merkkimestaruutta. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti