sunnuntai 4. helmikuuta 2001

Käsintehty Ghezzi&Brian Suomeen

Guzzin V11 tekniikkaan perustuva Ghezzi&Brian saapui MP-näyttelyyn lauantaiaamuna. Italialainen erikoispaja tuottaa näitä taideteoksia noin 80 kappaletta vuodessa.

Helsingin Moottoripyörämessut - Copyright 2001 MC BajaHill

Kilpatallina ja osavalmistajana aloittanut yritys aloitti 90-luvun puolivälin tienoilla kokonaisten pyörien valmistamisen. Yritys on saanut pienvalmistajan lisenssin, joten pyörä on tyyppihyväksytty myös Suomessa.

Helsingin Moottoripyörämessut - Copyright 2001 MC BajaHill

Tämä tarkoittaa sitä, että ostajalle pyörä on kuin mikä tahansa virallisen maahantuojan toimittama rivipyörä, prosentteja ei tarvitse laskeskella pakoputkiston vaihdon yhteydessä. Messuille saapunut yksilö oli jo myyty jämsänkoskelaiselle herrasmiehelle.

Helsingin Moottoripyörämessut - Copyright 2001 MC BajaHill

Pyörässä Guzzista on lainattua moottori ja voimansiirto, kaikki muu on tehty käytännössä uusiksi. Kuivapaino on saatu puristettua kahdensadan kilon alapuolelle, puntari pysähtyy lukemaan 194 kiloa. 51 prosenttia painosta on etuakselilla.

Helsingin Moottoripyörämessut - Copyright 2001 MC BajaHill

Rungon suunnittelussa on hyödynnetty teräskotelorakenteita, esimerkiksi ilmansuodattimen kotelo on osa kantavaa rakennetta. Akseliväli on nykyaikainen 1405 millimetriä, keulakulma on tiukka 23 astetta tuottaen lyhyehkön jätön, 90 millimetriä.

Etuiskunvaimennuksen hoitaa Paiolin usd-haarukka 41 millimetrin liukuputkilla ja 120 millin joustomatkalla. Bitubon ohjausiskunvaimennin ehkäisee tank slappereita. Näkyvin yksityiskohta etupäässä on Brakingin jarrut. Huimat 420 millimetrin levyt kiinnittyvät suoraan vanteeseen.

Valmistajan kotisivu osoitteessa http://www.ghezzi-brian.com/ ja sitä tuo maahan Moto Italia Import.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti