sunnuntai 4. helmikuuta 2001

Lyhyesti sieltä ja täältä


Kopteri-lehti arpoi arvokkaan taskukellon
 
Helsingin Moottoripyörämessut - Copyright 2001 MC BajaHill Kopteri-lehti arpoi messuilla Stefan Sarpanevan Sveitsissä tekemän Time Tramp-kellon. Ko. taskunauris on leivottu HD:n käynnistysrattaan sisään. Kellon arvoa on Kopteri-lehden päätoimittaja Mala Malkin mukaan hyvin vaikea arvioida koska näitä tiukuja ei ole valmistettu kuin muutama kappale. 

Helsingin Moottoripyörämessut - Copyright 2001 MC BajaHill Kellon onnellinen voittaja on Juhani Määttänen Helsingistä. Kopterin t-paidan voittivat Johanna Eränen (Helsinki), Jouni Halme (Mikkeli), Jari Hurme (Hyvinkää), Iisalmen Moottoripyöräilijät (Iisalmi), Kai Kinnunen (Helsinki), Veikko Lampinen (Tampere), Antero Lintukorpi (Sokala), Henri Parpala (Oulu), Juuso Pitkänen (Hämeenlinna), sekä Mikko Sairanen (Helsinki). 

Time Tramp kelloista kiinnostuneet voivat kysellä lisätietoja Kopteri-lehdestä

Whizzer kevytmoottoripyörä
 
Helsingin Moottoripyörämessut - Copyright 2001 MC BajaHill Eräät hurjat toivat maahan Whizzer kevytmoottoripyörän joita on rekisterissä mm. länsinaapurissamme. Suomen umpimieliset viranomaiset eivät moista omavaltaisuutta sulattaneet ja peliä ei äkkipäätään ole saanut rekisteriin EU:n määräyksistä huolimatta. Jos joku haluaa katsoa kuka tässä talossa määrää ja sotia homman ojoon (niinkuin sen pitäisi pykälienkin mukaan olla) niin ajopeli on kaupan nimelliseen 15000mk:n hintaan. Yhteystiedot vaikka BajaHill:n toimituksen kautta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti