sunnuntai 18. helmikuuta 2001

Kerhotunnukset kiellettiin mp-messuilla  Helsingin Moottoripyörämessut - Copyright 2001 MC BajaHill Helsingin Moottoripyörämessut - Copyright 2001 MC BajaHill Onko toinen näistä merkeistä mp-messuilla kielletty? Olisiko merkki kielletty jos siihen liittyisi vielä vaikka pulun siivet? Missä on raja?
Messuilla koki moni motoristi kummallisen tilanteen kun Securitaksen vartijat tulivat vaatimaan kerhomerkkien, -takkien ja -liivien riisumista. Vartijat selittivät syyksi poliisin määräyksen ja vastaan hangoittelevia uhattiin poliisilla ja jopa putkalla. Valitetavan monet taipuivat painostuksen alla ja riisuivat kiltisti mitä pyydettiin.


Mikä sitten on kielletty pukeutumistyyli moottoripyörämessuilla, ovatko esimerkiksi kirjaimet "C" ja "M" jossain tietyssä järjestyksessä kiellettyjä ja mitkä logot ovat mustalla listalla? Miksi muutamien tunnettujen ja rikollisiksi määriteltyjen kerhjojen liivejä ja merkkejä ei edes yritetty poistaa samalla kun rivimotoristit joutuivat strippaamaan messujen käytävillä? Onko vuoden 2002 mp-messuilla puku- ja kravattipakko?

Suurimmaksi kysymykseksi tässä kuitenkin nousee kuka on moisen logo-kiellon antanut. Poliisi kun tuntuu kieltävän kaiken vastuun ja on vaikea uskoa, että järjestävä organisaatio todella haluaisi menettää motoristien kerhobussilliset messukävijöinä... Ellei sitten tarkoituksena ole tietoisesti karsia lauantain tungoksesta motoristit pois. Messupalautteen valossa näinhän tässä on käymässä. Motoristien etujärjestöt tutkivat asiaa ja uutisoimme taustoista lisää myöhemmin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti