keskiviikko 8. tammikuuta 2003

Kirjekampanja kantaa hedelmää

Motoristien etujärjestöjen masinoina kirjekampanja moottoripyöristä maksettavan autoveron epäkohtien ja puutteiden korjaamiseksi on sikäli onnistunut, että Eduskunnassa on noteerattu motoristien huolet ja asiaan on useiden eri kansanedustajien vastausten mukaan luvattu perehtyä perusteellisesti.

Eduskunnan kahviosta kantautuneiden epävirallisten arvioiden mukaan kampanjakirjeitä meni ensimäisen kampanjavuorokauden aikana perille yli tuhat kappaletta! Näinollen voitaneen todeta, että kampanja on saavuttanut ensimmäisen tavoitteensa huomion osalta ja kirjeiden lähettäminen ei enää ole välttämätöntä.

Vaikka kampanjan lopullinen tavoite epäonnistuisikin ja autoverolain ehdotus hyväksyttäisiin karvoineen niin kampanjaa ei voi sanoa turhaksi. Jos ongelmia ei nyt korjata niin ne ovat ainakin perusteellisesti tiedossa. Tämä edesauttaa seuraavalla kommentointikierroksella, sellainen tulee varmasti joskus.

Lisätietoa: Voit vaikuttaa - Kampanja moottoripyöräveron muuttamiseksi (6.1.2003) sekä Hallitukselta esitys autoverolain muuttamiseksi (1.1.2003).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti