keskiviikko 3. joulukuuta 2003

Naisjoukkue Kärme Kustaan kilpailuun


Espoolaiset Charlotte Ljunglin ja Taru Koskinen vahvistuksenaan Maire Jäntti starttaavat ainoana naisjoukkueena itsenäisyyspäivän iltana alkavaan Kärme Kustaan Kiemurat - endurojoukkuekilpailuun. Järjestyksessä 27. kilpailu ajetaan Hämeenlinnassa lähtöpaikkana Aulangon Heikkilä. Naisjoukkue on kilpailun historian ensimmäinen.

Tämän vuoden kilpailussa on mukana useita suomalaisia lajin huippuja kuten Mika Ahola, Petteri Silvan ja Mika Saarenkoski. Joukkuekilpailussa kaikki osallistujat ajavat samassa sarjassa ja viimeiseksi maaliin tulleen aika ratkaisee joukkueen sijoituksen.

Yökilpailuun osallistuu 27 joukkuetta, koko kilpailuun 74 joukkuetta eli 222 kuljettajaa.
Itsenäisyyspäivän iltalähtö on klo 19.01 ja sunnuntain aamulähtö on klo 9.01.

Charlotte ja Taru ovat osallistuneet aikaisemmin Päijänneajoon. He tavoittelevat enduron Euroopan mestaruutta tulevina vuosina. Mairella on kokemusta vuosien takaa jääradasta ja endurosta. Joukkue starttaa sekä yö- että aamulähtöön kilpailunumerolla 2. Tavoitteena tässä selviytymiskilpailussa on päästä maalin asti. Naisjoukkueen ajopeleinä ovat Husqvarnan 125-kuutioiset kaksitahtiset enduropyörät.

Charlotte ja Taru ovat solmineet yhteistyösopimuksen ensi kaudelle Husqvarnan maahantuojan MP-Racingin sekä YOKO-varustemerkin kanssa.

Historian ensimmäinen naisjoukkue Kärme Kustaan Kiemuroihin. Charlotte Ljunglin (vas.) ja Taru Koskinen. Kuvasta puuttuu joukkueen kolmas jäsen, Maire Jäntti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti