perjantai 2. huhtikuuta 2004

Aprillijutut vetivät tuhansia

BajaHill julkaisi tänä vuonna kaksi aprillijuttua. Toinen artikkeli käsitteli "pommitusongelmaa" ja pyörien rakentelua, poliisi aikoo artikkelin mukaan puuttua esimerkiksi karvapinnoitukseen, hapsuihin ja pyörän väritykseen.

Toisessa artikkelissa kuvailtiin kuinka GPS ja GSM tekniikka valjastetaan ajoneuvojen automaattiseen kulunvalvontaan, ja tämä aloitetaan tietenkin moottoripyöristä. Lukijoille voitaneen tunnustaa tässä vaiheessa, että jo viime joulukuussa julkaistu artikkeli sirukorteista oli samaa sarjaa ja kirjoitettu vain tämä aprillipila mielessä.

Hiukkasen tarua ja paljon totta

Kumpikin artikkeli on tietenkin täyttä palturia. Tai ei ehkä ihan täyttä, kirjoitetun kaltaisia kuvioita on ollut aistittavissa ja joissain maissa jopa kokeiluasteella. Automaattista nopeudenvalvontaa, paikannusta ja muita tekniikoita on todellakin suunniteltu ja kokeiltu eri maissa. Eivätkä pommittajatkaan ole ihan huomiotta jääneet...

BajaHill:n aprillijuttu tarjoili silliä ja kuravettä yli 3300 lukijalle. Tämän vuoden BajaHill-aprillijutut olivat siis:
Muita mainitsemisen arvoisia ja silmiimme osuneita aprillijuttuja olivat asetus ajoneuvoverosta moottoripyörille sekä AKE:n sivukaappaus ja siellä artikkeli jonka mukaan ajopiirturit tulevat moottoripyöriin.

Ensi vuonna tapahtuu taas, luvassa on ... tai ei kerrotakaan.

Teksti: Santtu Ahonen, Risto Kaivola ja Tero Kiira

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti