keskiviikko 4. helmikuuta 2009

Urheilukanavalla starttaa moottoripyöräohjelma


Suomen Moottoriliitto on solminut yhteistyösopimuksen Urheilukanavan kanssa. Urheilukanavalla käynnistyy maaliskuun alusta marraskuun loppupuolelle ulottuva viikoittainen moottoripyörä- ja moottorikelkkaurheiluun paneutuva ohjelma nimeltä Kaasukahva.

Kaasukahva esitetään joka tiistai ja lisäksi se lähetetään myös uusintoina. Lähetysaika vaihtelee puolesta tunnista tuntiin. Luvassa on noin 50 lähetystä.

- Tavoitteemme on tarjota näkyvyyden myötä erityisesti nuorille tietoa ja elämyksiä moottoripyöräurheilun eri muodoista, minkä avulla pystymme houkuttelemaan heitä hienon lajin pariin, kertoo Suomen Moottoriliiton toimitusjohtaja Kurt Ljungqvist.

- Pystymme luomaan ohjelman näkyvyyden myötä kisajärjestäjille entistä paremmat mahdollisuudet yhteistyösopimuksille. Sama pätee tietenkin myös kuljettajien osalta.

Ljungqvist sanoo, että tuote sinänsä on jo kunnossa, mutta sitä pitää edelleen parantaa ja jalostaa matkan varrella. Kaasukahva tarjoaa tähän mainion kanavan.

- Jos moottoripyöräurheilua ei nähdä suurissa medioissa, niin meillä on vaara menettää harrastajia muihin lajeihin. Lajiliiton tavoitteena on tehdä tästä urheilumuodosta nuorten silmissä haluttava. Hyvä näkyvyys merkitsee samalla sitä paljon puhuttua mediaseksikkyyttä.

Kaasukahvan ohjelmistoon sisältyy kisalähetysten lisäksi muun muassa mielenkiintoisia henkilökuvia huippukuljettajista, taustoitusta ja kausikoosteita.

Luvassa on esimerkiksi enduron osalta aikuisten ja nuorten SM-sarjat Päijänneajoa unohtamatta ja moottorikelkkapuolelta Savonlinnassa ajettava EM-snowcross. Motocross-puolella Kaasukahva näyttää MX3-luokan MM-sarjan kokonaisuudessaan, sekä supercrossin kotimaiset kolme osakilpailua. Kaasukahva välittää katsojille myös supermoton S1-luokan täyden MM-sarjan.

Ljungqvist muistuttaa, että Kaasukahva-ohjelman toteutuminen taloudellisen myllerryksen puristuksessa ei olisi ollut mahdollista ilman hyviä yhteistyökumppaneita.

Uusi ohjelmasarja starttaa Urheilukanavalla 3. maaliskuuta kello 20.10 MP-näyttelyn koosteella. Kaasukahva-ohjelman lähetysaika ajoittuu kevätkaudella ennen iltayhdeksää. Kesäkuukausina ohjelman on kaavailtu alkavan klo 21 jälkeen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti