tiistai 20. toukokuuta 2003

Kuusankosken mp-karnevaali 24.5 10-15:00


Lauantaina 24.5. järjestetään Kuusankosken Telatorilla jo viidettä kertaa Moottoripyöräkarnevaalit. Ilmaistapahtuman järjestää Matkamoottoripyöräkerho Road Runners Kouvola Ry.

Tapahtuma käynnistyy moottoripyöräparaatilla, joka kokoontuu ja lähtee kymmeneltä Veteraanimoottoripyöräklubi Koneratsastajien kerhotiloilta entiseltä Keltin koululta. Sieltä ajetaan jonomuodostelmassa Valtakatua pitkin Telatorille ja sen edustalle. Kaikkia motoristeja pyydetään mukaan paraatiin, osallistujille tarjotaan Telatorilla pullakahvit.

Päivän ohjelma on perinteisesti monipuolinen. Antti Isomäen Freestyle motocross -esitys on sydämenpysäyttävä. Karnevaaliväkeä musiikillisesti viihdyttävät Basement Blues Band ja The Legens, rivitanssiesityksiä nähdään a'la Elvins. Kaikkia esityksiä on päivän aikana useampia ja juontajana toimii edellisvuosien tapaan Aulis Forssel. Hän kertoo paikanpäällä esitysten tarkempia aikatauluja.

Paikallisista pyöräkauppiaista Motobike ja Menokone tulevat mukaan tapahtumaan esittelemään moottoripyöriään ja varusteitaan. Kuusankosken Autokoulu on mukana kertomassa miten hankitaan moottoripyörän ajoon oikeuttava ajokortti. Lapsilla mutta miksei myös aikuisilla on mahdollisuus käydä kokeilemassa moottoripyörän kyytiä kaksipyöräisen tai turvallisesti sivuvaunun kyydissä. Lisäksi tiedossa on normaalia karnevaalimeininkiä makkara- ja ongintakojuineen. Tapahtuman tunnelman kuitenkin luovat sadat erilaiset moottoripyörät hienosta veteraanihelmestä tämän kevään uutuuskyykkyyn. Voi sitä pärinää…

Kuusankosken mp-karnevaalit 24.5.2003

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti