tiistai 13. toukokuuta 2003

Moottoripyörällä yli 250 km/h Helsingissä laillisesti?

Auroran kenttä ke 14.5.2003 kello 14.00-20.00
Moottoripyöräilyn yleistyessä on myös kiinnostus kilpamoottoripyöräilyyn kasvanut nopeasti. Edistääkseen lajin tunnettuutta HelRC järjestää Road Racing -tapahtuman keskiviikkona 14.5. kello 14-20 Helsingissä Auroran kentällä (Sanomatalon ja Finlandiatalon välissä). Tarkoituksena on tutustuttaa lehdistö ja yleisöä ratamoottoripyöräilyyn lajina ja samalla helsinkiläisiin kilpakuljettajiin.

Paikalla on HelRC:n kuljettajia kalustoineen, tunnettuja suomalaisia RR-kilpakuljettajia, kuten jääkiekkoilijana tunnettu Mika Strömberg, moottoripyöräpoliisi ja Suomen Road Racing Association.

Helsinkiläistä Road Racingiä
Pääkaupunkiseudulla toimiva Helsinki Racing Club ry (HelRC) on Suomen ainoa pelkästään Road Racing -lajiin erikoistunut moottoripyöräkerho. Kerhoon kuuluu lähes 300 jäsentä.

Kerhon jäsenet ovat menestyneet RR:n SM- ja PM-kisoissa hyvin, saavuttaen useita mestaruuksia. Tällä hetkellä mestaruusjahdissa ovat mukana Superbike-luokassa mm. Marko Reinikainen, Mauri "Emppu" Törmälä, Timo Paavilainen ja Mika Strömberg. Supersportluokassa katseet kääntyvät Marko Peltoseen ja armeijaa suorittavaan Orvo Kärkkäiseen. Sivuvaunuissa parilla Manninen ja Lauttanen on kahdelta edelliseltä kaudelta hopea, josko nyt kultaa?

Kausi 2003
Tänä vuonna ajetaan 6 SM-osakilpailua, joista viimeisen HelRC järjestää Motoparkissa Virtasalmella, sekä 200 mailin Endurance-kilpailun Kemorassa. Kilpailukalenteri: 24.-25.5. Kemora (SM ja Ducati Cup, DC), 28.-29.6. Alastaro (SM ja PM), 5.-6.7. Botniaring (SM ja DC), 19.-20.7. Motopark (SM), 2.8. Kemora Endurance 200, 15.-17.8. Räyskälä (SM ja DC) sekä 30.-31.8. Motopark (SM ja DC).

HelRC:n kilpakuljettajia kaudella 2003: 250cc: Kari Autio. 600cc (Supersport): Marko Peltonen, Mika Lehtinen, Kalle Javanainen, Tomi Mannikainen, Orvo Kärkkäinen, Timo Mäkinen, Ville Sundberg ja Mitja Stolpe. 750cc (Superbike): Timo Paavilainen, Mauri Törmä, Antero Vesterinen, Juha Taina, Olli Nieminen, Joni Hannula, Harry Strömberg, Marko Reinikainen, Saku Erikkilä, Jan Bäckström ja Mika Strömberg. Ducati Cup: Severi Virolainen, Arto Huiskonen, Pertti Hänninen ja Ville Kiviranta. Sivuvaunut: Tero Manninen ja Mikko Lauttanen (OrMK), Jari Nikkanen (KerMoKe) ja Pekka Kuismanen.

Lisätietoja http://www.helrc.com/, puheenjohtaja Tapio Nevala 050 5985762, tapio.nevala@helrc.com

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti