tiistai 25. tammikuuta 2005

FIM-rallin konkareitten tapaaminen Hyvinkäällä


Ensi kesänä järjestettävä kansainvälisen moottoripyöräliitto FIMin (Fédération Internationale de Motocyclisme) klassisiin kokoontumisajoihin kuuluva FIM Rendez-Vous Meritum järjestetään Hyvinkäällä 14.-17.7.2005. Tapahtumapaikkana on Hyvinkään Rantasipi Sveitsi ympäristöineen.


FIM Rendez-Vous Meritum on FIMin arvostetuimman luokan kansainvälinen kokoontumisajo, johon voivat osallistua vähintään viisi kertaa FIM Rallyssa käyneet, Meritum-mitalin saaneet kuljettajat tai matkustajat seuralaisineen.


Tapahtuman osallistujamäärä on vuosien varrella vaihdellut 150-300:n välillä, ja esimerkiksi viime kesänä Belgiassa oli 243 osallistujaa 26 maasta.


Ensimmäisen kerran FIM Rendez-vous Meritum järjestettiin vuonna 1982 Italian Aronassa. Sen jälkeen tapahtuma on järjestetty vuosittain, kerran aikaisemmin myös Suomessa, Hämeenlinnassa vuonna 1995.


Tapahtumaan liittyvänä erikoispiirteenä mainittakoon, että perinteinen heinäkuinen tapahtuma Ferguson-treffi järjestetään tällä kertaa moottoripyörien ja traktoreiden yhteistapahtumana, ja paraatiin tullee osallistumaan yli 50 traktoria ja noin 200 moottoripyörää.


Kaikki olennainen tieto tapahtumasta löytyy osoitteesta www.fimmeritum.com ja FIMin kotisivuilta osoitteesta www.fim.ch.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti