tiistai 16. elokuuta 2005

Road Racing SM: Erkka Korpiaho ajaa Ajo Promotion'in väreissä

(Tiedote)


Ajo Promotion -talli on Brands Hatch'in Supersport 600 -luokan MM-osakilpailun jälkeen saapunut suomeen testaamaan sekä osallistuu samalla kauden viimeisiin luokan Supersport 600 SM-osakilpailuihin kuljettajanaan Erkka Korpiaho.

Erkka Korpiaho taistelee Suomen mestaruudesta Supersport 600 ja Superbike luokissa. Kauden loput Supersport 600 luokan osakilpailut viime vuoden mestaruuttaan puolustava Korpiaho tulee ajamaan Ajo Promotion -tallin Honda CBR 600 RR kilpailukalustolla.

- Tänä vuonna on ollut todella huono tuuria tuon tekniikan kanssa ja nyt kun vielä kaiken muun kiireen keskellä uusimman moottorin kanssa tuli ongelmia, käännyin Esan puoleen, josko aikataulut sopisivat yhteen ja saisin varmistettua osallistumiseni loppukauden kilpailuihin. Oli hyvä että tämä järjestyi näin niin pystyn vielä täysillä taistelemaan mestaruudesta tänäkin vuonna, Korpiaho kertoo.

- Erkka on ollut läheisesti mukana tallimme toiminnassa jo alusta lähtien. Nyt kun hänelle tuli yllättäviä vaikeuksia saada nykyinen kalustonsa kilpailukykyiseen kuntoon ennen viimeisiä SM-osakilpailuja ja MM-sarjassa on sopivasti muutaman viikon tauko, haluamme luonnollisesti auttaa häntä säilyttämään kilpailukykynsä tiukaksi menneessä SM-taistelussa. Koko tiimi odottaa mielenkiinnolla tulevia kotimaan kisaviikonloppuja ja haluaa olla täysillä mukana Erkan SM-taistelussa, Esa Ajo kertoo.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti