torstai 24. toukokuuta 2007

Maineteko –palkinto Autoalan Pätevöitymisohjelman kehittäjille

Jälkimarkkinointijohtajat Ari Koskinen Autokeskus Oy:stä ja Vesa Savela Maan Auto Oy:stä ovat saaneet tämänvuotisen Auto- ja liikennetoimittajat ry:n Maineteko –palkinnon. 

Auto- ja liikennetoimittajat ry jakaa Maineteko-nimisen tunnustuspalkinnon vuosittain sellaiselle autoalan vaikuttajalle, jonka toiminta on ollut yhdistyksen mielestä erityisen ansiokasta ja autoalan kehitystä edistävää. 

Tänä vuonna Maineteko –palkinto myönnettiin Ari Koskiselle ja Vesa Savelalle heidän ansioistaan Autoalan Pätevöitymisohjelma APO:n kehittämisessä. He ovat toimineet Autoalan Pätevöitymisohjelman johtoryhmässä ja vieneet eteenpäin autoalan omaa järjestelmää, jolla edistetään autoliikkeiden henkilökunnan ammattitaitoa. Molemmat ovat myös kouluttaneet runsaasti oman organisaationsa henkilökuntaa APO-järjestelmää käyttäen. 

Autoalan pätevöitymisohjelma APO on ammatillinen täydennyskoulutusohjelma henkilöille, jotka haluavat syventää osaamistaan. APO:n avulla autoliikkeet kykenevät tarjoamaan asiantuntevaa ja osaavaa palvelua niin jälkimarkkinatoiminnoissa kuin automyynnissäkin. Viime kädessä tämä koituu tavallisen kuluttaja-autoilijan eduksi. Lisätietoja ohjelmasta www.apo-koulutus.fi

Juha Harjusta Vuoden junailija 
Vuoden junailija –tunnustuksen sai tällä kertaa myyntipäällikkö Juha Harju, Konekesko Oy Yamaha Motor. Tunnustuspalkinto annetaan vuosittain auto- tai liikennealan viestintätehtävissä toimivalle henkilölle, joka on onnistunut työssään esimerkillisesti. Tänä vuonna palkinto jaettiin ensimmäisen kerran moottoripyöräalan edustajalle. 

Auto- ja liikennetoimittajat arvostavat Juha Harjun ammattitaitoa ja paneutumista edustamiensa tuotteiden esittelyyn toimittajille. Harjulle on kunnia-asia, että hänen toimittajien käyttöön luovuttamansa laitteet ovat varustelultaan juuri sellaisia kuin etukäteen on sovittu ja ne ovat myös huollettuja ja tarkastettuja. Hän pitää myös tarkasti kiinni sovituista aikatauluista ja on aktiivisesti yhteydessä alan toimittajiin, todetaan tunnustuspalkinnon perusteluissa. 

- Haluamme kiinnittää samalla moottoripyöräalan huomiota siihen, että kaikilta osin alan toiminta suhteessa moottoripyöräilyn parissa työskenteleviin toimittajiin ei ole parasta mahdollista. Huoltamaton tai loppuun ajetuilla renkailla varustettu koeajomoottoripyörä on ilmeinen turvallisuusriski työtään tekevälle toimittajalle, muistuttaa Auto- ja liikennetoimittajat ry:n puheenjohtaja Eila Parviainen. 

Auto- ja liikennetoimittajat ry on alan päätoimisten toimittajien yhdyssiteenä toimiva yhdistys, jonka tavoitteena on edistää jäsenistönsä ammattitaitoa mm. järjestämällä esitelmä- ja koulutustilaisuuksia alan ajankohtaisista asioista. Maineteko ja Vuoden junailija –tunnustukset jaettiin yhdistyksen jokavuotisen koeajopäivän yhteydessä 24. toukokuuta Vantaalla. 

Lisätietoja: 
Auto- ja liikennetoimittajat ry, 
puheenjohtaja Eila Parviainen 040 536 5166 

Kuvia: www.auli.fi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti