keskiviikko 30. toukokuuta 2007

Helsinki Bike Show - Kaivarin ride-in näyttely 16.6.2007

Tapahtuma järjestetään tänäkin vuonna kesäkuun alkupuolella. Paikka on sama kuin edellisvuosina: Merisataman ranta Kaivopuiston kupeessa. Tarkempi päivämäärä selvinnee lähipäivinä, kun Helsingin Kaupungin kanssa on saatu lupa-asiat kuntoon. Kannattaa seurata MMAFin sivuja, jonne päivitetään viimeisimmät tiedot tapahtumasta.

Näyttelyä uhkasi välivuosi, mutta onneksi järjestelyvastuuseen löytyi innokasta väkeä: tapahtuman järjestelyistä vastaa MMAFin hallituksen kanssa Aliens MC:n väki. Tiedotusta ja markkinointia operoidaan VooDoo Metal Finlandin pajalta.

Tärkein tuki MMAFin toiminnalle tulee kuitenkin kentältä: kaikilta niiltä, jotka tulevat paikalle ja tuovat pyöränsä näyttelyyn. Kilpailusarjoja tämän vuoden näyttelyssä ovat: chopper, custom, streetfighter, caferacer, people's choice, jury's choice ja best paint. Toivomme runsasta osanottoa kaikkiin sarjoihin. Vaadimme oikeutta teille! Ja toivottavasti kaikki moottoripyöriä kustomoivat yksityiset, yritykset ja yleisö yhtyvät vaatimukseemme saapumalla ensi kesäkuussa Helsinki Bike Show -tapahtumaan.

Lisätiedot: MMAF

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti