tiistai 15. toukokuuta 2007

MiniGP Academy:n valmennus ja kilpailutapahtuma ajettiin Helsingissä


Ajo Motorsport MiniGP Academy ajokouluun kuuluvan kilpasarjan ensimmäinen kilpailutapahtuma ajettiin äitienpäivänä Helsinki MinimotoGP:n yhteydessä Tattarisuon Karting Radalla. MiniGP Academy -kuljettajat saivat ajo-opetusta ja valmennusta radalla jo lauantaina ja sunnuntain valmennusohjelmaan kuului sarjan ensimmäinen kilpailu. Tattarisuon kilpailutapahtuma oli MiniGP Academy -kuljettajille jo kolmas yhteinen kokoontuminen. Ajo-opetuksessa päästiin viikonlopun aikana keskittymään jo enemmän henkilökohtaiseen valmennukseen. Valmennusohjelma jatkuu vajaan kahden viikon kuluttua Motoparkin radalla Virtasalmella.
Sunnuntaina ajetun MiniGP Academy:n ensimmäisen kilpailustartin voittoon ajoi Valter Patronen. Patronen ja Niklas Ajo taistelivat voitosta tiukasti, mutta Patronen sai ajaa kuitenkin selvään voittoon, kun Niklas Ajon kilpailu päättyi kaatumiseen viimeisillä kierroksilla. Kilpailun toisesta sijasta kamppailivat Jerry Soini ja Samuli Sahala. Soini oli lopulta kilpailun toinen ja Sahala kolmas.
Aki Ajo: "Viikonloppu sujui hyvin ja kaikki kuljettajat ovat olleet todella innolla mukana koulutuksessa. Viikonloppu oli varsin antoisa, sillä kuljettajat ovat kehittyneet viikonlopun aikana todella nopeasti, ja ainakin nyt tuntuu siltä, että teemme varsin hyvää pohjatyötä road racingin tulevaisuutta ajatellen."
MiniGP Academy -sarjaan on valittu 17 nuorta, 10-14 -vuotiasta kuljettajaa hakemusten perusteella. Nuorille tarjotaan tasaväkinen Honda NSF100 kalusto kaikkiin MiniGP Academy:n seitsemään kauden aikana järjestettävään tapahtumaan. MiniGP Academy kausi huipentuu kolmeen Road Racing:n SM-sarjan osakilpailun yhteydessä järjestettävään tapahtumaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti