keskiviikko 16. toukokuuta 2007

MP 08 uusiutuu


16.05.2007 (Tiedote)

Ensi kevään MP 08 Moottoripyöränäyttely kaahaa kehiin 1.-3.2.2008. Tapahtuman suunnittelu on käynnistetty ja tapahtumakokonaisuutta uudistetaan sisällöllisesti. Sisällön uusiutumisen lisäksi MP 08 saa uuden visuaalisen ilmeen.
- MP Moottoripyöränäyttelystä on pyritty viime vuosina tekemään kokonaisvaltainen elämystapahtuma, enemmänkin show kuin pelkkä näyttely, kertoo tapahtuman myyntipäällikkö Antti Rapo. - Pääosassa ovat luonnollisesti kaksipyöräiset - näyttelyalueella, radalla, ilmassa - mitä ikinä keksitäänkin.
Uusia villejä ideoita käydään hakemassa mm. ulkomaisilta messuareenoilta.
- Suomen Messujen MP-tiimin mottona on, että kaikki mitä yleisö messuilla näkee ja kokee aiheuttaa jonkunlaisen elämyksen tai tunteen. Silloin ei voi esittää samaa jekkua kahdesti, Rapo jatkaa.
Tie hukassa?
MP Moottoripyöränäyttelyä on järjestetty vuodesta 1969. Suomen Messujen oma näyttelyorganisaatio järjestää tapahtuman nyt kolmannen kerran. Asiakaspalaute on ollut positiivista, ja messutiimi uskoo että tapahtuman henki on lähellä sitä, mitä mp-harrastaja messuilta odottaakin. Jotta tapahtuman visuaalinen ilme vastaisi paremmin sen henkeä, MP 08 saa uuden ilmeen.
MP 08:n viesti kiteytyy yhteen lauseeseen: "Löydä tiesi".
- Sloganilla on kaksoismerkitys, ensinnäkin kehotetaan löytämään moottoripyöräily yleensä tai elämäntapana ja toiseksi löytämään oma moottoripyöräilyn alalaji tai tyyli jota haluaa toteuttaa mp-harrastussateenvarjon sisällä. Siis se konkreettinen tie; Sunset Boulevard tai pitkospuut tai vaikka suo, maalailee Rapo.
Logossa vauhdin hurmaa ja ajan patinaa
Slogania tukemaan suunniteltiin tiekyltin muotoinen logo, joka viittaa matkapyöräilijöiden unelmareittiin, Route 66:een.
- Logo kuvastaa vapauden tunnetta ja vauhdin hurmaa, ehkä myös tietynlaista rebel-henkeä, Rapo kuittaa. - Ajan patina saa näkyä, onhan moottoripyörä nostalginen juttu monelle varttuneemmalle kuskille.
MP 08 Moottoripyöränäyttely Helsingin Messukeskus 1.-3.2.2008

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti