sunnuntai 20. heinäkuuta 2008

Tampereen straippinäyttely melkoisissa liekeissä

Tampereella on Finlaysonin vanhassa tehdaskompleksissa esillä kynäruisku- ja pinstripe-maalaustaiteen näyttely. Liekeissä - In Flames -näyttelyssä on kotimaisten huippumaalareiden viimeistelemiä moottoripyöriä, kypäriä sekä paljon muuta rock & hot rod henkistä rekvisiittaa.

Satuin paikalle lasten kanssa kuin sattumalta. Samalla lipulla lapset pääsivät samassa tilassa olevaan pikkukakkosen Ransu-koira näyttelyyn (siis se nukke joka voitti Telvis-patsaan pidettyään tamperelaisnyrkkiä persiissä 30v). Maalaustaidetta ehti siis tutkimaan paljon, vaikka olimmekin liikkeellä lasten kanssa.

Näyttelyssä on laaja otos erilaisia tyylejä, wanhaa sekä uutta. Erityisen hienoa on seurata videoita, joissa kuvataan itse maalaustekniikkaa ja teosten syntyä yksityiskohtaisesti.

Hintalapunkaan ei pitäisi olla esteenä, kaksi lasta ja aikuinen maksoi yhteensä 7 euroa. Sama summa meni viereisellä Plevnan terassilla yhdessä huitauksessa. Näyttely on avoinna elokuun 3.8.2008 asti ti-su 10-18:00. Osoite on Väinö Linnan aukio 13, Tampere.

Kuvia: http://www.urheilukuvat.net/

Näyttelyn omat sivut: http://www.tampere.fi/tr1/liekeissa/
Tampereen straippinäyttely melkoisissa liekeissä Tampereen straippinäyttely melkoisissa liekeissä Tampereen straippinäyttely melkoisissa liekeissä Tampereen straippinäyttely melkoisissa liekeissä Tampereen straippinäyttely melkoisissa liekeissä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti