tiistai 13. tammikuuta 2009

Malagutin maahantuonti MP-Racingille


MP-Racing Oy ja Malaguti S.p.A. ovat sopineet yhteystyön aloittamisesta. Malaguti valmistaa 50-500 kuutioisia skoottereita, 50 kuutioisia isopyöräisiä mopoja, kevytmoottoripyöriä sekä lasten motocrosspyöriä. Tehdas valmistaa yli 50.000 ajoneuvoa vuodessa. 78 vuoden aikana se on valmistanut yli kaksi miljoonaa ajoneuvoa.

"Malagutin maahantuonti on meille luonnollinen jatke, nyt pystymme tarjoamaan kauppiaille ja kuluttajille koko moottoripyörä-, skootteri- ja moposkaalan. Malagutin tuotteet eivät kilpaile meidän olemassa olevien tuotteiden kanssa", MP-Racing Oy:n toimitusjohtaja Sauli Penttilä kertoo.

"Malagutin malliston lippulaiva on Spidermax 500 RS iso skootteri, jossa on Piaggion moottori. Tällaiset skootterit ovat Italiassa ja Ranskassa erittäin suosittuja, myös Suomessa niiden myynti on ollut kasvussa monen vuoden ajan. Näyttää siltä, että saamme Spidermaxin kilpailukykyiseen hintaan markkinoille. Lisäksi odotamme uusilta 4-tahtisilta 50cc ja 125cc Centro malleilta paljon. Isoin volyymi tulee luonnollisesti isopyöräisistä mopomalleista XTM ja XSM, jotka ovat suomessa erittäin suosittuja erityisesti pojilla".

Molemmat yritykset ovat perheyrityksiä. Malagutin omistaa täysin Malagutin suku, kuten myös MP-Racing Oy:n Sauli isänsä Mauri Penttilän kanssa. Mauri muistetaan kuusinkertaisena luotatettavuusajon (nykyisin enduro) Suomen mestarina.

MP-Racing tunnetaan Husqvarnan, Cagivan ja MV Agustan moottoripyörien maahantuojana. Lisäksi yritys tuo maahan Öhlins iskunvaimentimia, Trelleborg ja Mitas renkaita sekä useita tunnettuja tarvikemerkkejä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti