perjantai 30. tammikuuta 2009

Messukävijä lähikuvassaMatti Ikonen Pornaisista jäi Bajahillin toimittajan koukkuun ja kertoili mietteitään MP-messujen tunnelmista. Messujen konkarivierailija muisteli ensimmäistä vierailuaan Moottoripyrämessuilla.
- Ekan kerran kävin messuilla vuonna 1980. Paikkana oli silloin Dipoli Espoossa. Porukkaa oli paljon ja tilat olivat ahtaat. Nyt on runsaasti tilaa ja näytteilleasettajia on huomattavasti paljon enemmän. Toki nykyisin on myynnissä paljon sellaista kamaa, joka ei liity varsinaiseen harrastukseen. Mielenkiintoinen muutos noihin päiviin on myös se, että nykyisin tämä on koko perheelle suunnattu tapahtuma. Lisäksi viime aikoina on ollut paljon ajonäytöksiä sekä ulkomaisia vieraita mikä on todella hyvä juttu.

Matti aloitti prätkäilyn vuonna 1982 ja ensimmäinen pyörä oli Suxuki GS425. Nykyisin Matti ajelee Honda CBR1100 tupla-äksällä sekä rakentelee vuoden 1983 Kawasakia Z1000J. - Haaveilin Kawasakista jo ekaa pyörää hankkiessani ja vuoden 2006 lokakuussa sain vihdoin toteutettua unelmani. Olen pyörän kolmas omistaja ja ajellut sillä 5000 km. Kawa on mukavan laiskan letkeä mutkateillä. Messuilla olen tavannut saman asian tiimoilla harrastavia motoristeja joiden kanssa olen voinut vaihtaa ajatuksia ja tietoja. Internet on tärkeä tietolähde, mutta on aina mukava tavata ihmisiä kasvotusten. Usein tapaankin heidät ainoastaan juuri täällä kerran vuodessa. Ennakoivan ajon koulutuksen tarjonta messuilla on hieno juttu ja sitä tuntuu olevan riittävästi, huikkasi Matti ja jatkoi messukierrostaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti