sunnuntai 18. syyskuuta 2005

Manninen ja Kuismanen nousivat MM-hopealle

(Tiedote)


Tero Manninen ja Pekka Kuismanen nousivat ratamoottoripyörien sivuvaunuluokan MM-hopealle lauantaina Saksan Sachsenringilla, jossa ajettiin kauden toiseksi viimeinen osakilpailu. Sprint Race-kilpailussa Manninen ja Kuismanen ajoivat toisiksi. Lähdön voittivat maailmanmestaruuden sivuvaunuluokassa jo aiemmin varmistaneet Englannin Tim ja Tristan Reeves.

MM-hopea tietää kaikkien aikojen parasta suomalaissijoitusta sivuvaunuluokan MM-sarjassa. Toisella sijallaan suomalaiset saalistivat 20 MM-pistettä ja kun toiseen sijaan oli ennen kilpailua matkaa vain kymmenen pistettä eivätkä sen haltijat Jörg Steinhausen ja Trevor Hopkinson olleet kilpailussa mukana, suomalaiset nousivat MM-hopealle.

Lauantain kilpailussa neljänneksi sijoittuivat Pekka Päivärinta ja Peter Wall. He ovat MM-pisteissä neljänsinä ja heillä on teoriassa madollisuus nousta sunnuntaina MM-pronssille, mutta se edellyttää voittoa tässä kauden viimeisessä osakilpailussa.
- Olemme tosi tyytyväisiä saavutukseemme ja lähdemme kauden päätöskisaan ilman paineita ja tavoitteena tietenkin voitto, Tero Manninen tiivisti tiimin tunnelmat lauantaina kilpailun jälkeen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti