sunnuntai 13. elokuuta 2006

Päivärinta ja Karttiala toisia Rijekassa


Pekka Päivärinta ja Timo Karttiala ajoivat toisiksi lauantaina Kroatian Rijekassa ratamoottoripyörien sivuvaunuluokan MM-osakilpailun Match Race-lähdössä. Sen voittivat englantilaiset Tim ja Tristan Reeves.

Tero Manninen ja Pekka Kuismanen keskeyttivät finaalissa ajettuaan ulos ja katolleen. Lähtö keskeytettiin onnettomuuden vuoksi. Kuismanen loukkasi ulosajossa nivusensa.

Manninen ja Kuismanen olivat keräilyerien molempien lähtöjen toisia ja lähtivät finaaliin toisesta ruudusta. Päivärinta ja Karttiala olivat kaikkien erien kolmansia ja starttasivat finaaliin kolmannesta ruudusta.

- Kolmikierroksisen finaalin toisen kierroksen alussa ajoimme ulos ja katolleen. Ennen starttia alkoi sataa ja meillä oli välikelin renkaat alla, Manninen kertoi ja sanoi, että kuljettaja ja ajokki ovat kunnossa, mutta Kuismasen mahdollisuudet lähteä sunnuntaina kahteen MM-starttiin selviää vasta aamulla.

- Emme mahtaneet Reevesin veljeksille mitään. Jäimme heistä reilut puoli sekuntia uusintafinaalissa. Rijekan rata on sadekelillä vaikea. Se ei näytä märältä, vaikka sataakin, Päivärinta sanoi ja iloitsi saaduista 20 MM-pisteestä.

Pisteissä ennen sunnuntain 10 kierroksen sprinttiä ja täyspitkää 20 kierroksen starttia johtavat Reevesit 229 pisteellä, Manninen ja Kuismanen ovat toisia 162 pisteellä ja Päivärinta ja Karttiala kolmansia 148 pisteellä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti