torstai 31. elokuuta 2006

Vesa Kalliolle tarjolla loput MM-kauden kisat

Ratamoottoripyöräilyn Supersport-luokan kaksinkertainen Suomen mestari Vesa Kallio otti ilolla vastaan tuoreen tarjouksen ajaa tulevissa MM-osakilpailuissa italialaisen SLM Yamaha -tallin kalustolla.
Italian Yamaha -tallissa on ajanut tällä kaudella kaksi kuljettajaa. Vesa
Kallio korvaa seuraavissa osakilpailuissa espanjalaisen Javi Foresin, joka on MM-pisteissä yhdeksäntenä. Tallin toisena kuskina jatkaa italialainen Andrea Berta.
- Tämä tilaisuus tuli eteen todella nopeasti. Talli päätti vaihtaa kuskia kesken kauden ja neuvotteluissa välähteli minun lisäksi muitakin nimiä kuten kokenut italialainen Simone Sanna, tuoreesta sopimuksesta iloinnut Vesa Kallio selvitti.
- Olemme olleet taustaryhmäni kanssa tähän talliin useaan otteeseen yhteydessä ja viritelleet mahdollista yhteistyötä. Suunnitteilla oli jo testimahdollisuus, mutta tämä kesken kauden tullut kisakuskin pesti avautui pienenä yllätyksenä.
Vesa Kallio lähti matkaamaan kohti Hollantia tiistaina ja edessä on Assenin MM-osakilpailu tulevana viikonvaihteena.
- Olen kisannut kaksi kautta Yamahan pyörillä, joten suurta totuttelua ei varmaan kilpailukalustoon tarvita. Positiivinen asia on myös se, että ajoin kesän alussa yhden Hollannin mestaruuskisan uusitulla Assenin radalla, joten siitäkin on jo kertynyt kokemusta, Kallio kertoili.
- Assenin kisasta viikon päästä on seuraava kisa Saksan Lausitzissa, joka on minulle täysin uusi tuttavuus. Nyt täytyy ehdottomasti käyttää tämä mahdollisuus tehokkaasti hyväkseni. Olemme sopineet tiimin kanssa näiden kahden kisan lisäksi optiosta kauden loppuihin MM-startteihin.
Vesa Kallion alkuperäisenä suunnitelmana oli kilpailla viikonloppuna SM-kauden viimeisessä osakilpailussa Virtasalmella, mutta MM-komennuksen ansiosta tuoretta Suomen mestaria ei nähdä kotimaan kauden päätöskisassa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti