perjantai 11. elokuuta 2006

Pohjois-Suomen suurin mp-tapahtuma, Jänkhällä jytisee, 18.–20.8


Saariselän Tunturihotellin ja Saariselän Moottorikerhon 18.-20. elokuuta järjestämään Jänkhällä Jytisee –moottoripyörätapahtumaan on ilmoittautunut ennakkoon lähes 1100 henkilöä. Edellisen vuoden osallistujamäärä on jo ylittynyt, ja lukua kasvattavat tapahtumaviikonloppuna ne motoristit, jotka eivät ilmoittaudu ennakkoon, vaan ajavat suoraan paikan päälle. Kokonaishenkilömäärän odotetaan nousevan noin 1200 osallistujaan.

Liikenne vilkkaimmillaan perjantaina ja sunnuntaina
- Suurin osa motoristeista ajaa paikalle perjantaina, ja liikenne on vilkkaimmillaan 4-tiellä perjantaina iltapäivällä, toteaa Saariselän Tunturihotellit Oy:n toimitusjohtaja Susanna Saastamoinen.
Suurin osa osallistujista ajoittaa tulonsa siten, että he ehtivät majoittua ennen klo 18 avajaisia. Sunnuntain paluuliikenne jakaantuu tasaisemmin pitkin päivää. 

-Lauantain paraatiajo Saariselältä Koilliskairan luontokeskukseen ja Tankavaaran Kultakylään saattaa ruuhkauttaa tien hetkellisesti puolen päivän jälkeen, Saastamoinen kertoo. Paraatiajoon osallistuu noin 600 henkilöä, ja se starttaa Tunturihotellin pihasta klo 11.30. Tankavaarasta jokainen palaa omaan aikataulunsa mukaan.

Tapahtumassa oheisohjelmaa jokaiselle
Tapahtuma tarjoaa erilaista tekemistä ja viihdettä myös muille kuin motoristeille. Perjantaina moottoripyörätapahtuman avajaisissa on erilaisia kilpailuja, musiikkia sekä Napa & Papat Moposhow. Viikonloppuna ravintolassa esiintyvät mm. Popeda, Express ja Järjestysmiehet.
–Kaikki ovat tervetulleita jokaiseen tilaisuuteen, Saastamoinen Tunturihotellista kiteyttää.

Tarkempi ohjelma ja kuvia edellisten vuosien Jänkhällä Jytisee –kokoontumisajoista:
www.tunturihotelli.fi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti