maanantai 14. tammikuuta 2008

Marko Reinikainen Kemoran radan toimitusjohtajaksi


Marko Reinikainen Kemoran radan toimitusjohtajaksi Kemoran moottoriratoja hallinnoiva Pitkäkoski Oy on valinnut Marko Reinikaisen uudeksi toimitusjohtajakseen helmikuun alusta alkaen. Edellinen toimitusjohtaja Jyri Ahonen on siirtynyt AKK:n palvelukseen. Marko Reinikaisen toimenkuvaan kuuluu ratojen liiketoimintojen ja päivittäisen toiminnan hoitaminen.

Kemoran moottorirata on rakennettu vuonna 1983 ja jatkettu vuonna 1987. Radan pituus on nykyisellään 2723 metriä. Radalla on katettu 3000 hengen katsomo, 1000 hengen varikkokatsomo, katetut huoltotilat, suihkut ja saunat sekä rata-ravintola. Rata-alueelta on myös suora yhteys noin 650 kilometrin pituisille kelkkaurille. Lisäksi alueella on liukkaan kelin harjoitusrata. Vetelin alueella on tarjolla runsaasti erilaisia majoitus- ja matkailuvaihtoehtoja, joista lähimmät sijaitsevat vain parin kilometrin päässä rata-alueelta.

Rata-aluetta on tarkoitus kehittää tulevaisuudessa palvelemaan myös muuta moottoriurheiluun liittyvää matkailua. Lisäksi radan palveluita parannetaan nykyisten käyttäjien tarpeisiin. Marko valittiin tehtävään kymmenien vuosien moottoriurheilutaustan ja alan laajan tuntemuksen perusteella. Marko on pyörittänyt MR-Power Huolto Oy:tä viimeiset 12 vuotta ja tullut tutuksi muissa moottoriurheilun luottamustehtävissä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti