sunnuntai 3. helmikuuta 2008

Seppo Tuumi vuoden moottoripyöräkouluttajaksi

02.02.2008 Janne Tervola


Suomen moottoripyöräkouluttajat ry (SMOK) valitsi vuoden 2007 moottoripyöräkouluttajaksi Seppo Tuumin. Titteli myönnetään vuosittain koulutustyössä ansioituneelle SMOKin kouluttajalle. 
Vuonna 1957 syntynyt porilainen Tuumi on yksi SMOKin perustajajäsenistä. Hän toimii liikenneopettajana ja osallistui ensimmäiselle Autokoululiiton moottoripyöräkouluttajakurssille vuonna 1983. 
Tuumi käsittelee pyörää juohevasti ja osaa välittää tämän taidon opetettaville. Hänellä on erityisen harjaantunut virhesilmä ja oppilaiden ajosuoritusten analysointi on tarkkaa. Edellä mainitut asiat yhdistettynä rauhalliseen esiintymiseen takaavat hyvät oppimistulokset. 
Autokouluyrittäjänä toimiva Tuumi on vuosikausia tehnyt myös vapaaehtoista moottoripyörä- ja mopokoulutusta sekä toiminut opettajana kouluttajakursseilla. 
Suomen moottoripyöräkouluttajat ry on vuonna 1994 perustettu yhdistys. Sen tarkoituksena on edistää moottoripyöräkoulutusta ja kouluttajien ammattitaitoa. Jäseniä on 175, joista 52 on yhdistyksen testit läpäisseitä, auktorisoituja kouluttajia. SMOK toimii tiiviissä yhteistyössä muiden järjestöjen, kuten Liikenneturvan, Autokoululiiton, Suomen Motoristit ry:n ja MP69:n kanssa. Vuoden moottoripyöräkouluttaja valittiin ensimmäisen kerran vuonna 2001.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti