sunnuntai 9. huhtikuuta 2006

Salminen jälleen voittoon

(Tiedote, Union, Etelä-Carolina, USA)Salmisen uskomaton voittokulku sai jatkoa sunnuntaina, kun Salmisen tilille kirjattiin neljäs perättäinen voitto.
Enduron ja GNCC:n mestari Juha Salminen otti jo kauden neljännen perättäisen voittonsa USA:n GNCC sarjassa sunnuntaina ajetussa osakilpailussa. Päivän toinen oli Charles Mullins. Salminen johtaa sarjaa nyt 44 pisteellä. Toisena on tiimikaveri Michael Lafferty.

- Nyt lähtö ei mennyt ihan nappiin, sillä olin ensimmäisessä kurvissa vasta kolmas. Ensimmäisen kierroksen jälkeen olin kuitenkin jo kärjessä. Takanani käytiin kovaa kisaa, mutta se ei häirinnyt menoani, summailee Salminen kisan tapahtumia. Salminen ei ole saanut tiukkaa vastusta missään kauden aikana ajetuissa osakilpailussa. Tilanne oli sama myös tässä kilpailussa.

– Fiilikset oli vähän niin kuin Päijänneajon pitkällä EK:lla, ketään ei näkynyt missään ja ajo oli vähän hukassa. Kolmannella kierroksella tuli ensimmäiset kierroksella ohitettavat ja sen jälkeen ajo alkoi sujua. Ainoa ongelma kisassa oli todella sankka pöly, joka esti näkyvyyden lähes täysin. Onneksi lauantaina vähän satoi. Reitti kuivahti kuitenkin hyvin nopeasti. Onneksi kisaa ajettiin vain viisi kierrosta. Kisa ajettiin pitkälti kapealla reitillä, jossa oli paljon irtokiviä. Se oli reitti, jossa on todella helppoa tehdä virheitä.
Salminen on sarjan seuratuin kilpailija ja hänen liikkeitään jäljitellään koko kilpailun ajan. Nyt taktiikkaan kuului kaksi tankkausta, joista ensimmäinen oli jo toisen kierroksen jälkeen. Se sai kilpakumppanit muuttamaan suunnitelmiaan nopeasti.

Seuraava osakilpailu on Tenneseessä kahden viikon kulutta. GNCC sarjassa ajetaan 13 osakilpailua, joista kolme on nyt ajettu. Sarja päättyy lokakuussa. Osakilpailun voittaja saa 30 pistettä, toinen 25 ja kolmas 21 pistettä. Kaikki osakilpailut lasketaan mukaan lopputulokseen.

www.juhasalminen.net
Osakilpailu 4/ 13 9.4.2006 4.SC
Yleiskilpailu
1 Juha Salminen Finland KTM 2:37:50
2 Charles Mullins Hamilton OH Yamaha +0:54
3 Rodney Smith Antioch CA Suzuki +1:40
4 Barry Hawk Jr Smithfield PA Yamaha +1:49
5 Michael Lafferty Millville NJ KTM +2:24
6 Glenn Kearney Australia Suzuki +3:01
7 Fred Andrews Salem OH Kawasaki +3:09
8 Paul Whibley Petersburg KY Honda +3:12

PISTETILANNE
Yleiskilpailun pistetilanne
1 Juha Salminen Finland KTM 120
2 Michael Lafferty Millville NJ KTM 76
3 Charles Mullins Hamilton OH Yamaha 75
4 Glenn Kearney Australia Suzuki 75
5 Fred Andrews Salem OH Kawasaki 60

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti