maanantai 10. huhtikuuta 2006

e

Jämsän Seudun moottorikerho järjestää 17. - 18.6.2006 naisten motocross-leirin. Leiri on tarkoitettu kaikentasoisille naispuolisille kuskeille. Oma pyörä on suotavaa. Leirin hinta 25 euroa sisältää ratamaksun kahdelle päivälle, koulutuksen ja Sinisalon ajopaidan. 

Varikon kioskilla voi ruokailla. Leiriläisille ja huoltojoukoille on edullinen majoitusmahdollisuus radan lähellä. Ilmoittautumiset leirille 31.5.2006 mennessä.

Leiri järjestetään Jämsän Haaralankankaan motocross – radalla. Vastaavanlainen leiri on järjestetty naisten enduroleirinä jo kahdesti aikaisempina kesinä. Kesällä 2004 leiri oli Jämsässä ja vuonna 2005 Räyskälässä. Tänä vuonna leiri on jälleen Jämsässä.

Leiri on tarkoitettu kaikentasoisille naiskuskeille. Osallistujalla tulee olla oma/ lainattu/ vuokrattu ja vakuutettu moottoripyörä. 

Ratavarikolla on kioski, jossa on ruokailumahdollisuus leiripäivinä. Radan lähellä on opiskelija-asuntola Justeeri, jossa voi majoittua edullisesti viikonlopun aikana. Asuntolassa on kahden hengen huoneita, joissa kaikissa on vähintään suihku ja ruoanvalmistusmahdollisuus. Osassa huoneista on sauna. Huoneen hinta on 18 euroa/henkilö/vrk. Majoitusvaraukset tehdään suoraan Justeeriin. Majoitusvarauksen puhelinnumero on 014-884541.

Aikaisemmin naisten enduroleirillä on leiripäivät jaettu moottoripyörän käsittelyharjoituksiin radalla ja toisena päivänä harjoiteltu enduroajoa maastossa. Tämän kesän leirillä keskitytään pelkästään pyörän käsittelyharjoituksiin radalla eli motocross-ajon perusteisiin.

Näitä taitoja voi kukin sitten jatkossa soveltaa myös enduroajoon. Harjoitukset ovat jaettu kahdelle päivälle. Leiriläiset jaetaan ryhmiin ajokokemuksen perusteella. Jämsän motocross-radalla on helppo minirata ja iso rata. Isosta radastakin voi harjoitella vaikkapa vain lyhyempiä osioita. Kaikentasoisille kuskeille löytyy varmasti sopiva harjoittelupätkä.

Ilmoittautumiset ja lisätiedot:
minna.kinnunen (at) jamsa.fi, puh. 040-5232251
tanja.malinen (at) muoviura.fi, puh. 040-8601972

Ilmoittautumisen yhteydessä ole ystävällinen ja kerro seuraavat tiedot:
Nimi, osoite, puhelinnumero, sähköpostiosoite, syntymäaika ja ajokokemuksesi

Ilmoittautumisia otetaan vastaan 31.5.2006 asti. Leirimaksu suoritetaan J-SMK: n tilille (ilmoitetaan leirikirjeessä) 2.6.2006 mennessä. Ota kuitti maksusta mukaan leirille tulo ilmoittautumiseen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti