sunnuntai 10. syyskuuta 2006

Ajon tiimin Masbou mursi kätensä

Suomalaisvetoisen Malagutin tehdastallin vastoinkäymiset jatkuvat ratamoottoripyöräilyn 125-kuutiosten luokassa.
Aki Ajon johtaman tallin molemmat kuljettajat, japanilainen Tomoyoshi Koyama ja ranskalainen Alexis Masbou kolhivat jälleen itseään Malesian GP:ssä Sepangin radalla.
Koyama kaatui kisassa 12. sijalta kolhien lähinnä kasvojaan kypärän iskeydyttyä ensimmäisenä Sepangin radan pintaan.
Aiemmin tällä kaudella jalkansa loukannutta Masbouta ei sen sijaan nähty edes lähtöruudussaan, koska mies mursi kätensä aamun lämmittelykierroksia seuranneissa starttiharjoituksissa.
- Masbou ajoi KTM:n junioritiimin Stefan Bradlin pyörän perään ikävin seurauksin. Masboulta murtui ranne ja Bradlilta nähtävästi jalka, kertoi Ajo harmissaan.
Ajon mukaan Masboulla on edessään leikkaus.
- Seuraavat kaksi kisaa Australiassa ja Japanissa jäävät häneltä varmasti väliin. Katsotaan nyt, jos hän pystyisi osallistumaan vielä kauden päätteeksi Portugalin ja Espanjan osakilpailuihin.
Malesian GP oli piikkiluokan osalta kaiken kaikkiaan varsin vaiherikas. Lähtö jouduttiin uusimaan, kun italialainen Aprilia-kuljettaja Mattia Pasini kaatui jo parin kierroksen jälkeen.
Uusintastartissa MM-sarjaa johtava Espanjan Alvaro Bautista karkasi muilta Apriliallaan jo kauden kuudenteen voittoonsa. Toisena maalilinjan leikkasi KTM:n Mika Kallio.
Koyama otti molemmissa starteissa hyvän lähdön. Ensimmäisessä hän singahti yhdeksännestä lähtöruudusta neljänneksi ja uusinnassa jo kolmanneksi heti Bautistan ja Kallion kantaan.
- Edelleen vasemman käden rannettaan aristelleen ”Tomon” startit onnistuivat hyvin, mutta ensimmäiset kierrokset kulkivat liian hitaasti ja varovasti, jolloin hän menetti asemiaan kymmenen nopeimman ulkopuolelle. Toisaalta, kun hän sai vauhdin päälle, niin kierrosajat olivat jo lähes sekunnin viime kautta kovempia. Onneksi Koyaman kolhut jäivät tällä kertaa vähäisiksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti