torstai 9. helmikuuta 2012

Lauslehto jatkaa IDM-sarjassa

RR-kuljettaja Tatu Lauslehto jatkaa tulevalla kaudella kilpailua Saksan IDM-sarjassa. Järvenpääläisen toisen polven ratamoottoripyöräilijän tavoitteet kohta alkavalle kilpailukaudelle ovat selvillä. - Kolmen kärkeen olen asettanut tavoitteeni. Se on aivan realistinen tähtäin. Kovasti on töitä tehty viime kauden jälkeen, joten kuski ja pyörä ovat paremmassa tikissä, Lauslehto kertoi. - Viime kaudella vaihdoin Yamaha-pyörään ja olin kalustooni tyytyväinen. Samalla pyörällä jatketaan nyt luottavaisena, kun takana on jo kokemusta tästä pyörästä. Kilpasarja on tuttu IDM-sarja, jossa viime vuonna olin parhaimmillani jo varsin lähellä kärjen vauhtia. - Olen pitänyt päällä tiukkaa kuntokuuria ja mies on kovassa vedossa. Kilpailen nyt WP:n iskareilla ja minulla on täysi tuki heiltä kisakauden aikana. Ensimmäiset testit ajetaan maaliskuun alussa Espanjan Valenciassa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti