keskiviikko 1. helmikuuta 2012

Aro tallipäälliköksi


Enduron viisinkertainen maailmanmestari Samuli Aro aloittaa oman tiimin tallipäällikkönä. Team Ykkös-mp on mukana kuluvan kauden motocrossin ja enduron SM-, Cup- ja MX- osakilpailuissa. Tiimi ajattaa neljää lupaavaa nuorukaista, Mikael Miettistä, Toni Holopaista, Samu Ylikarjulaa sekä Santtu Kanervoa.

Aro lopetti aktiiviuransa vuonna 2009. Hän odottaa innoissaan uusia kuvioita tallipäällikkönä.

- Totta kai on upeaa päästä siirtämään tietotaitoani nuoremmalle sukupolvelle. Tiimimme tavoitteena on näin alkuvaiheessa tukea kaikin tavoin neljää kuljettajaamme sekä innostaa ja auttaa myös muutamia nuorempia tulevaisuuden toivoja junnupuolella, Aro toteaa.

Kaudella 2012 tiimin ohjelmaan kuuluu kolmisenkymmentä enduro- ja motocross-osakilpailua. Siirtyminen kansainvälisille kilpa-areenoille on mahdollista tulevaisuudessa.

- Tiimimme taustalla on nyt niin paljon kokemusta ja osaamista, joten totta kai katse on tulevaisuudessa myös kansainvälisissä kisoissa. Suomesta löytyy paljon potentiaalisia kuskeja, joten miksi me emme kasvattaisi uusia maailmanmestareita, jotka jatkavat suomalaista menestystarinaa.

Tiimin tukemiin ajajiin on kuulunut Samuli Aron lisäksi muun muassa Motocrossin EM- ja MM-mitalisti Antti Pyrhönen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti