torstai 2. helmikuuta 2012

Racefoto ja Urheilukuvat yhdistyivät

Kuvapankit Racefoto.fi ja Urheilukuvat.net yhdistyivät. Nyt molempien kuvapankkien otokset löytyvät saman, helposti muistettavan urheilukuvat.net -osoitteen takaa. Samalla kuvapankki perustettiin uudelle, nopeammalle palvelimelle.Yhdistymisen ansiosta yhä useamman urheilutapahtuman kuvaaminen on mahdollista.

Kuvattavat lajit vaihtelevat miekkailusta ralliautoiluun. Pääpaino on edelleen moottoriurheilussa. Suurin osa asiakkaista on yksityisiä harrastajia,  jotka haluavat urheilusuoritteistaan näyttäviä kuvia.


- Kuvaan moottoriurheilun lisäksi paljon myös muuta urheilua. Racefoto on moottoriurheilupiireissä tunnettu, mutta Urheilukuvat on osoittena ylivoimaisen helppo muistaa, Racefoton Kari Karttiala kertoo.
Karin löydät MP-messuilta kuvaamasta messukävijöitä MP Maailman ja Offroadpro:n osastolla.


Urheilukuvat.net kuvapankkkiin kuvaa aktiivisesti yhdeksän kuvaajaa. Kuvaajia on pääkaupunkiseudun lisäksi Keski-Suomesta ja Pohjois-karjalasta.


Urheilukuvien galleriat on jaoteltu urheilulajien mukaan. Jokainen urheilutapahtuma löytyy omasta kansiostaan. Kalenterisovelluksesta löydät kilpailujen lisäksi moottoripyörätapahtumat.


- Uusi kuvapankki mahdollistaa myös videoiden lataamisen palveluun. Lisäksi kuvien käyttö Suomen vanhimmassa moottoripyörä Bajahill.net -uutissivustossa on aikaisempaa helpompaa, kertoo Urheilukuvien valokuvaustoiminnasta vastaava Timo Muilu.


Moottoripyöräuutisia vuodesta 2001 julkaissut Bajahill.net on myös siirretty uudelle alustalle. Nykyisestä käyttöliittymästä artikkelien hakeminen on helpompaa. Myös artikkelien kommentointi on mahdollista. Urheilukuvien tapahtumakalenteri löytyy myös Bajahillistä.


Ennen MP-messuille menemistä kannattaakin tarkastaa Ravintolabikerin uskottavuuskäsikirjasta, ovatko kuljettaja ja pyörä uskottavassa kunnossa: http://www.bajahill.net/2001/12/squid-manuaali-ravintolabikerin.html


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti