maanantai 6. helmikuuta 2012

MMAF:n vuosikokous valitsi uuden hallituksen

Muunneltujen Moottoripyörien Yhdistys, Modified Motorcycle Association of Finland r.y. eli MMAF:n sääntömääräinen vuosikokous pidettiin lauanaina 4.2.2012. Kokouksessa käsiteltiin sääntöjen määräämät asiat.

Kokouksessa keskusteltiin edunvalvonnan tilasta ja uusimmista uutisista sekä myös mahdollisista yksittäishyväksyntiin liittyvistä lakihankkeista ja niihin liittyvien töiden rahoittamisesta. Hankkeisiin ei vielä tässä vaiheessa voi MMAF:n budjetissa varautua.

Kokouksen päätöksen mukaan yhdistyksen puheenjohtajana jatkaa Juha Vengasaho. Hallituksessa jatkavat Samuel Heikkinen, Anssi Juvonen ja Petri Suuronen. Uusina jäseninä hallitukseen valittiin Otso Orkoneva, Jani Immonen, Sakari Mäkinen, Jarmo Kukkonen sekä Mika Säippä.

Hallituksen kokoonpano on MMAF:lle sikäli historiallinen, että ensimmäistä kertaa ns. bommitusskenen edustajia on hallituksessa enemmistö perinteisemmän V2-putkirunko-rakentelijoiden sijaan. Oli myös ilo huomata, miten hallituksen jäsenten keski-ikä putosi toistakymmentä vuotta.

MMAF:n hallitus 2012 vasemmalta oikealle: Mika Säippä, Jarmo Kukkonen, Samuel Heikkinen, Anssi Juvonen, Juha Vengasaho, Jani Immonen, Otso Orkoneva ja Sakari Mäkinen. Kuvasta puuttuu Petri Suuronen.


Lisätietoja: http://www.mmaf.fi/

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti