torstai 2. helmikuuta 2012

Käytetyille Suomipyörille oma verkkopalvelu

MP-Kauppiaat ry avaa tänään uuden käytettyjen ajoneuvojen mp-kauppa.fi -verkkopalvelun. Uuden palvelun tarkoituksena on palvella entistä paremmin ja helpommin kuluttajia heidän etsiessään käytettyä ajoneuvoa markkinoilta. Palvelussa on mukana vain MP-Kauppiaat ry:n jäsenyrityksiä.

- Henkilökohtainen mielipiteeni on, että yhdistyksen on mukauduttava ympäröivään markkinatilanteeseen ja otettava isompi rooli auttaakseen niin alan kauppiaita kuin kuluttajiakin harrastuksensa parissa. Tämä uusi palvelu osoittaa nyt konkreettisesti sen, että moottoripyöräalan yritykset haluavat yhdessä kehittää alaa ja tuoda markkinoille sellaisia palveluita jotka tukevat tätä kehitystä ja madaltavat kynnystä kuluttajille aloittaa tämä hieno harrastus, MP-Kauppiaiden puheenjohtaja Niko Kantola kertoo.

Palvelussa on mukana aluksi noin 30 alan yritystä ja yritysten määrä
tulee kasvamaan kevään myötä tasaisesti.

Palvelun lupauksista yksi kannattaa pitää mielessä: Kotimainen – vaihtoajoneuvo käy aina.

MP-Kauppiaat ry on suomalaisten moottoripyöräkauppiaiden ja sidosryhmien yhdistys, jonka tehtävänä on kehittää ja edistää sekä tukea moottoripyöräalalla toimivien yritysten kaupallisia ja yleisiä etuja sekä edellytyksiä. Tehtävänä on myös edistää moottoripyöräilyn kasvua ja suosiota Suomessa. Yhdistys on perustettu vuonna 1995.

Suomessa toimii jo entuudestaan vain kauppiaiden ilmoituksia julkaiseva http://motopalsta.fi -palvelu. Seillä on kaupan myös rinnakkaistuotuja pyöriä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti