tiistai 15. helmikuuta 2005

BajaHill esittää: Moottoripyörämessujen kuvagalleriat

(Kuvat: Timo Muilu, Santtu Ahonen, Janne Tervola, Jukka Vehkaoja, Tero Kiira ja Christina Palmu)Kuva (c) Christina Palmu 2005Odotetut, kysytyt ja toivotut BajaHill:n messugalleriat ovat nyt valmiina. Kukin näistä gallerioista avataan erikseen, näin tämän uutisten pääsivun latausaika jää siedettäväksi. Kuvat on sortattu pysty- ja vaakakuviin kuten aikasempinakin vuosina. Yleisön pyynnöstä on malligalleria jälleen erotettu selvästi omaksi osastokseen. Jos mallit eli messutytöt eivät kiinnosta voit hypätä suoraan muihin kuviin.
BajaHill:n messugalleriat, olkaa hyvä:
Nähtävää ja koettavaa on paljon. Moni useampia vuosia moottorpyöräillyt on tutustunut laajaan joukkoon motoristeja ja messuilla tapaakin lukemattomia ystäviä ja tuttuja. Allaoleva lyhyt sarjakuva kuvaa näitä lyhyitä tapahtumia. Messuilla sattuu ja tapahtuu.


Kuva (c) Timo Muilu 2005Kuva (c) Timo Muilu 2005Kuva (c) Timo Muilu 2005
Epiä haastatellaan radioon. Sattumalta paikalle saapuva kanssamotoristi yllättyy tilanteesta eikä mitenkään pysty hillitsemään kasvonlihaksiaan. Ei vaikka kaksin käsin yrittää pitää niistä kiinni. Epi huolestuu kasvolihaksista, katsoo pöytää, kangertelee hetken ja kysyy sitten: "mikä olikaan kysymys?". BajaHill:n toimitus ihmettelee alhaista keskittymiskyvyn puutetta. Tosisarjakuvassamme vasemmalta oikealle Santtu (BajaHill), Sarah (Busanistit ja YLE) ja Epi (Rektum MC ja BajaHill). Anne virnistelee taustalla. Kuvasarja ei ole lavastus. Eläimiä ei vahingoitettu kuvauksessa.

Kuva (c) Janne Tervola 2005Kuva (c) Christina Palmu 2005

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti