sunnuntai 6. helmikuuta 2005

Rikulla 20v juhlavuosi - Ja kauppa käy

Kuva (c) Timo Muilu 2005Lahtelainen Riku Motor on harvinainen moottoripyöräkauppias. Rikulla on mennyt hyvin jo 20 vuoden ajan, myös lamavuosina. Viime vuosien nousubuumi on ollut tervetullut ja Riku ei ole levännyt laakereillaan. Kauppaa on tehty vimmatusti. Samalla kun keskustelimme alan kehityksestä oli takahuoneessa menossa kauppakirjojen allekirjoitus.

Tunnettu moottoripyörien säätö- ja huoltofirma PV-Tuning yhdisti voimansa Riku Motorin kanssa. Riku Motorissa onkin nyt tarjolla kattava huolto. Huollon varusteisiin kuuluu myös tehopenkki joten prätkistä saadaan luotettavasti kaikki hevoset kumille.

Kuva (c) Christina Palmu 2005 Kuva (c) Timo Muilu 2005

Messuille Riku oli jälleen hankkinut rekkakuormallisen erilaista mp-rompetta. Tämä oli jo kuudes kerta kun Riku pitää messuilla rompetoria, vastaava rompetori uusitaan liikkeessä syyskuussa.

- Niin paljon myydään kun ehditään tekemään. Palkkaan varmaan nyt keväällä yhden henkilön lisää, kertoo Riku ja nauraa iloisesti päälle kun samalla katselemme miten ihmiset innoissaan penkovat löytövuoria.

Lisätietoa: http://www.rikumotor.fi/

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti