torstai 10. helmikuuta 2005

Manninen ja Kuismanen sivuvaunujen MM-sarjaan


Tero Manninen ja Pekka Kuismanen ajavat alkavalla kaudella RR:n sivuvaunuluokan eli Supersiden MM-sarjan, joka pitää sisällään kahdeksan osakilpailua Euroopassa. Nyt 37-vuotiaan vantaalaisen rakennusmestarin Tero Mannisen ja 40-vuotiaan pöytyäläisen rehtorin Pekka Kuismasen alkava kilpailukausi on yhdessä järjestyksessä kolmas.


MM-sarja käynnistyy vuoden tauon jälkeen Englannin Brands Hatschissa äitienpäivänä. Sarja jatkuu Hungaroringilla, Nurnburgringilla, Salzburgringilla, Schleizissa, Rijekassa ja Assenissa ja päättyy syyskuun toisena viikonloppuna ensimmäistä kertaa Venäjän Pietarissa ajettavaan osakilpailuun.


Manninen ja Kuismanen voittivat luokkansa Eurocupin vuonna 2003. Viime vuosi EM-sarjassa laskettiin uudella kalustolla "Ollin oppivuosiin". Keskeyttäminen koitui kohtaloksi puolessa osakilpailuista. Nyt MM-sarjaan lähdetään uusin eväin.


- Ajamme viimevuotisella LCR Suzuki-sivuvaunupyörällä. Sen runko on viime vuoden mallia ja moottori on talven aikana päivitetty ajan tasalle. Alusta on nyt parempi, iskunvaimentajat on vaihdettu ja alustan ja moottorin suhdetta parannettu, Manninen kertoo.


Mannisen ja Kuismasen kilpailunumero on alkavalla kaudella 88. Mukaan koko MM-turneelle kaksikko saa ammattitaitoisen mekaanikon Viaber Oy:n http://www.viaber.com/ Harri Piensalmen.


Päätöstä Ranskan Val de Viennessa maaliskuun lopulla järjestettävälle sivuvaunujen ajoleirille osallistumisesta ei ole vielä tehty. - Ennen kauden alkua on joka tapauksessa päästävä ajamaan johonkin täältä hankien keskeltä, alkavaan kauteen lähdetään viime vuotta huomattavasti paremmin eväin. Lisätietoja: http://www.sidecarmanninen.com/

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti