sunnuntai 6. helmikuuta 2005

Messut ohi, noin 74000 kävijää!


Järjestyksessään 36. Moottoripyöränäyttely järjestettiin Helsingin Messukeskuksessa 4.–6.2.2005. MP 05 Moottoripyöränäyttely keräsi yhdessä Muoti 05 -messujen kanssa noin 74 000 kävijää. Tarjonnasta vastasi yli 170 näytteilleasettajaa, ja perinteiseen tapaan esillä oli kaikki kauden merkittävimmät uutuudet moottoripyöristä ajovarusteisiin ja mopoihin. Kävijätyytyväisyys oli huippuluokkaa; TNS Gallupin tekemän tutkimuksen mukaan peräti 90 % kävijöistä oli tyytyväisiä tapahtuman antiin. Tämänkertaisista kävijöistä jopa 87 % ilmoitti tulevansa varmasti tai todennäköisesti myös seuraavaan tapahtumaan.


Näyttelyn järjestäjille viikonloppu oli tuttuun tapaan antoisa.
- Takana on jälleen kerran onnistunut tapahtuma, ja olemme erittäin tyytyväisiä kävijämäärään, kertoo näyttelytoimikunnan puheenjohtaja Jukka Repo.Uudet moottoripyörämallit vetivät väkeä
Motoristikansaa veti paikalle erityisesti uudet moottoripyörämallit - jopa 75 % kävijöistä ilmoitti tulleensa ensisijaisesti niitä katsomaan. Uutuuksien lomassa sai kokea myös historian siipien havinaa, sillä näytillä oli moottoripyöriä yli sadan vuoden takaa. Alan aktiiviharrastajille tapahtuma on kauden avaus, ja peräti 59 prosenttia kävijöistä tuli tapahtumaan nimenomaan sen vuoksi.


Vuoden 2006 tapahtuma
Ainutlaatuisesta motoristi-ilmapiiristä pääsee nauttimaan myös ensi vuonna. MP 06 Moottoripyöränäyttely järjestetään Helsingin Messukeskuksessa 3.-5.2.2006.
Lisätietoja: Suomen Messut, näyttelypäällikkö Nina Mikkonen, puh. (09) 150 9742, nina.mikkonen@finnexpo.fi tai tiedottaja Lumia Ojajärvi, puh. (09) 150 9738, lumia.ojajarvi@finnexpo.fihttp://www.finnexpo.fi/http://www.mp-messut.com/

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti