torstai 3. helmikuuta 2005

MP Maailma - Uusi moottoripyörälehti markkinoille

Suomen aikakauslehtimarkkinoille on ilmestynyt uusi moottoripyörälehti nimeltään MP Maailma, jonka ensimmäinen numero on juuri ilmestynyt Lehtipisteisiin. Lehden varsinainen lanseeraus tapahtuu tulevana viikonloppuna Helsingin Moottoripyöränäyttelyssä Helsingin Messukeskuksessa.

MP Maailma on nuorekas moottoripyörälehti, joka tarttuu asioihin uudella ja reippaalla tavalla. MP Maailma laajentaa moottoripyöräilystä kirjoitettavien asioiden tarjontaa tiukkojen tehotestien ja matkareportaasien ulkopuolelle, unohtamatta tietenkään näitä asioita kokonaan. MP Maailma kertoo kansantajuisesti mistä moottoripyöräilyssä on kyse ja mitä kaikkea siihen liittyy.
 
MP Maailma -lehden päätoimittaja Markus Ström kommentoi uutta lehteä seuraavasti: "Sen minkä teemme haluamme tehdä tyylillä ja tosissaan. Jutuissamme pyrimme hakemaan moottoripyöräilyn hienoja fiiliksia esiin - tehdä moottoripyöräilystä trendikästä tämän päivän ajanviettoa ja elämäntapaa. Haluamme myös nostaa näyttävästi esiin eri vaihtoehtoja moottoripyöräilyn tiimoilta."
 
MP Maailma -lehden takana on yritys nimeltä JMS Nordic Oy, joka on kustantanut Suomen johtavaa enduroon, motocrossiin, trialiin, jäärataan ja speedwayhin keskittynyttä julkaisua OFFROADPro:ta vuodesta 1999 lähtien.
 
Tervetuloa tutustumaan uuteen lehteemme MP-messuilla osastolla 6E2. Lisätietoja: http://www.mpmaailma.fi/, Markus Ström, puh. 044-3200301, markus.strom@jmsnordic.fiEi kommentteja:

Lähetä kommentti