maanantai 4. huhtikuuta 2005

Aprillipila aiheutti tärinää tuhansille

(Ropsu Nummi)

Bajahillin perinteinen aprillipila meni jälleen täydestä tuhansiin varomattomiin motoristeihin. Jo perinteiseksi muodostunut huhtikuun ensimmäisen päivän pilajuttu aiheutti selvän piikin sivuston normaaliin lukijamäärään verrattuna sivuston latauksissa.

Tämän vuoden aprillilpilat koskivat motoristien virilitettiä, erityisesti opiskelijaikäisten miespuolisten motoristien osalta sekä teho-painosuhteeltaan keskivertomoottoripyörästä poikkeavan prätkän ylimääräisiä “liikenneturvallisuusmaksuja”. Virilitetttiartikkeli lienee jo useammassa prätkätallissa tulostettuna, mutta liikenneturvallisuusmaksujen yhteydenottojen lukumäärä on toistaiseksi epäselvää.

Sinänsä liikenneturvallisuusmaksua käsitelleessä artikkelissa ei käsitelty mitään sellaista, mitä – niin valitettavaa kuin se onkin – ei tavallinen motoristi voisi odottaa kohtaavansa viranomaisten sääntelemässä ihmeellisessä maailmassa. Bajahill kantaakin huolta yhdessä muiden, motoristien etuja valvovien tahojen (mm. SMOTO jäsenjärjestöineen) kanssa siitä, että moottoripyöräilystä ei jonakin kauniina kesäpäivänä muodostu laitonta tai edes merkittävästi muista tavallisista harrastuksista kalliimpaa puuhailua.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti