perjantai 21. helmikuuta 2003

FEMAn presidentti vaihtui

Viime syksynä Federation of European Motorcyclists Associations (FEMA) pitkäaikainen presidentti Erwin Renette ilmoitti, ettei aio jatkaa toimessaan, vaan julisti paikkansa vapautuvan helmikuussa 2003. Ehdokkaita ilmoittautui tasan yksi, hollantilainen Kees Meijer, joka valittiinkin tähän toimeen yksimielisesti.

Kees Meijer on jo vuodesta 1997 asti toiminut aktiivisesti ja vapaaehtoisesti MAG Hollannin riveissä, joista puheenjohtaja vuosina 1999-2001. FEMAssa hän on edustanut maansa etujärjestöä neljä vuotta, joista kaksi vuotta hän on istunut FEMAn hallituksessa. Tällä kokemuksella Kees tietää hyvin kuinka FEMA toimii ja se varmasti helpottaa hänen työtään uutena presidenttinä.

Lähitulevaisuus tuo FEMAlle uusia haasteita sekä järjestön ulkopuolelta että sisäpuolelta. Ulkopuolisista asioista Kees mainitsee Euroopan Unionin laajenemisen, joka vaikuttaa paljon niin koko Euroopan kuin myös FEMAn tulevaisuuteen. Uusien jäsenmaiden liityttyä Euroopan Unioniin on niiden äänimäärä 20 % kaikista äänistä mitä Unionin äänestyksissä on. Näistä maista ainoastaan Tsekillä on oma FEMAan kuuluva etujärjestönsä puolustamassa moottoripyöräilijöiden oikeuksia. Näihin maihin pitää saada myös motoristeille etujärjestöt, koska kaikki kansalliset päätökset vaikuttavat myös eurooppalaisella tasolla mm. kasvavaan turismiin.

FEMAn sisällä tapahtuvista muutoksista hän mainitsee jäsenmaksujen määräytymisperusteiden muuttumisen ja uusien työntekijöiden metsästyksen FEMAn toimistoon Brysseliin joka on jo käynnissä.
Nämä uudet haasteet vaativat koko järjestöltä vahvuutta ja ennen kaikkea yhtenäisyyttä. Tätä joukkoa Kees Meijer haluaa luotsata eteenpäin.


Kees Mejer aloitaa FEMA:n uutena veturina. Kees on jo vuodesta 1997 asti toiminut aktiivisesti ja vapaaehtoisesti MAG Hollannin riveissä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti