lauantai 8. helmikuuta 2003

Messujen wanhin iskulause - "Saaks sut tohon lisävarusteena?"  Helsingin moottoripyörämessut 31.1-2.2.2003. Kuva (c) 2003 Santtu Ahonen.
Salima kertoo mitä hän tekee vapaa-ajallaan. Tiedosto (.avi) vaatii DivX kooderin, 750kb.
Miespuolinen messukävijä huomasi messuilla muutakin katseltavaa kuin moottoripyörät. BajaHillin tarkkasilmäinen toimittajakunta oli bongannut tämän tumman kaunottaren Yammujen päällä jo parina viime vuotena. Kypsyi ajatus messujutusta sen tavallisen karvaisen katsantokannan sijasta hiukan kurvikkaammasta näkökulmasta katsoen.

Syntyjään kanadalainen Salima oli messuilla Yamahan messuedustajana nyt jo kolmatta vuotta peräkkäin. Messupäivistä perjantai ja sunnuntai ovat väljyytensä puolesta mukavia, mutta lauantain tolkuton tungos änkyräisine vieraineen ei ole kenellekään herkkua. Salima kertoikin, että lauantaina yleisimpiä keskustelun avaus-lopetuksia ovat "saaks sut tohon lisävarusteena?", "onko hyvä mopo?" ja "smiKÄ!!shiish khuunthleMUA prrkl HEI tschekkaa tisSssit!"...

Salima tekee satunnaisesti myös mallintöitä ja toimittajamme ei voi kuin polvet notkuen todeta, että tämähän on vähintäänkin ymmärrettävää. Silloin kun Yamahamallimme ei ole esimerkiksi messuilla pyörien päällä hän opiskelee sirkustaiteita ja pyrotekniikkaa. Keäisin Saliman voi bongata Turun seudulta ajelemassa Yamahan 250-kuutioisella pikkukustomilla.

Kysyttäessä neidon siviilisäätyä saamme vastaukseksi että "ei sellaista saa kysyä". Jäämme kaiholla odottamaan Saliman tapaamista vuoden 2004 mp-messuilla.


Helsingin moottoripyörämessut 31.1-2.2.2003. Kuva (c) 2003 Santtu Ahonen. Helsingin moottoripyörämessut 31.1-2.2.2003. Kuva (c) 2003 Santtu Ahonen. Helsingin moottoripyörämessut 31.1-2.2.2003. Kuva (c) 2003 Timo Muilu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti