tiistai 30. lokakuuta 2007

GP-voittaja Mike Di Meglio Ajo Motorsportille

Urallaan 125-kuutioisten luokan GP-voiton tililleen ajanut ranskalaiskuljettaja Mike Di Meglio, 19, liittyy ensi kaudella ratamoottoripyöräilyn MM-sarjan suomalaistallin Ajo Motorsportin riveihin. 
Ajo Motorsportin kauden 2008 toisena uutena kuljettajana ajaa 17-vuotias sveitsiläislupaus Dominique Aegerter. Hänen myötään suomalaistiimi jatkaa nuorten kuljettajien kehitysohjelmaansa MM-sarjassa. 
Samalla Ajo Motorsportin yhteistyö vahvistuu ensi kaudella entisestään Piaggio-yhtymän kanssa. Vuonna 2005 Turkin osakilpailun Istanbulin radalla voittanut ja urallaan edelleen kaksi muuta podiumsijoitusta ajanut Di Meglio saa kaudella 2008 käyttöönsä viimeisintä kehitystyötä edustavan Derbin RSA-tehdaspyörän. 
- Ensimmäinen kautemme Derbin tehdaspyörillä on sujunut kokonaisuudessaan hyvin ja Piaggio-yhtymän tuki on ollut meille erinomainen. Olemme todellakin iloisia siitä, että saamme ensi kaudella käyttöömme RSA-tehdaspyörän. Se on meille fantastinen uutinen, tallipäällikkö Aki Ajo kertoo. 
Toulousesta kotoisin oleva Di Meglio debytoi MM-sarjassa vuonna 2003 Japanin osakilpailussa. Hänellä on tilillään yhteensä 72 GP-starttia. 
- Miken (Di Meglio) ja Derbin tehdaspyörän myötä meillä on koossa vahva paketti ensi kauteen. 
Syyskuun lopussa 17 vuotta täyttänyt Aegerter ajoi ensimmäisen MM-starttinsa niin sanotun villin kortin kuljettajana viime vuonna Portugalin Estorilissa. 
Rohrbach-nimiseltä paikkakunnalta tulevalla nuorukaisella on ennen ensi viikonvaihteena Valenciassa ajettavaa kauden päätösosakilpailua plakkarissaan 17 GP-kisaa, joissa hän on ehtinyt parhaimmillaan sijalle 11. 
Aegerter on ajanut tuloskaudellaan jo kolme kertaa pisteille. 
- Odotamme innolla yhteistyötä Aegerterin kanssa. Hän on ehtinyt osoittaa potentiaalinsa ensimmäisellä täysipainoisella MM-kaudellaan. 
Ajo Motorsportin kuljettajina ovat tällä kaudella ajaneet itävaltalainen Michael Ranseder, 21, ja romanialainen Robert Muresan, 16.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti