keskiviikko 17. lokakuuta 2007

Seistola jatkaa Hondalla tutussa italialaistiimissä

Motocrossin MM-sarjan MX2-luokassa päättyneellä kaudella kahdeksanneksi sijoittunut kangasalalainen Matti Seistola, 24, on solminut vuoden mittaisen jatkosopimuksen italialaisen SRS Honda-tiimin kanssa. 
- Vaihtoehtoja oli moniakin, mutta SRS:n tarjoama paketti tuntui sittenkin parhaalta ratkaisulta, painottaa neljänteen kauteensa italialaistiimin riveissä valmistautuva vuoden 2004 Euroopan mestari. 
Uransa tähän mennessä parhaan MM-kauden ajaneen Seistolan valinnassa ratkaisi paljon myös se, että SRS sai MX2-luokassa ainoana tiiminä ensi kaudella Euroopan Hondan (HRC) tuen taakseen. 
- MX1-luokassa vastaavia talleja on kaksi ja nyt siis MX2:ssa tämä minun tiimini ensimmäisen kerran sen 15-vuotisen historian aikana. Se on iso asia, sanoo Seistola, joka tähtää ensi kaudella MM-sarjassa viiden nopeimman kuljettajan joukkoon. 
Seistola ajoi jo viime kaudella parhaimmillaan palkintopallin tuntumaan, joten odotukset ovat syystäkin korkealla. 
- Kaiken kaikkiaan ihan asiallinen jatkosopimus. Lisäksi tiimin pääpaino siirtyy maaliskuusta lähtien Belgiaan, josta sen kilpailutoimintaa jatkossa pyöritetään. 
Seistolalle siirtyminen saapasmaasta Keski-Eurooppaan on  tervetullut uudistus. 
- Pystymme harjoittelemaan täysipainoisemmin ja testaamaan samalla kilpailukalustoa MM-sarjaa varten erityyppisillä radoilla. 
Seistola myöntää, että hän ei uskonut vielä alkusyksystä jatkosopimukseen SRS:n kanssa. 
- Tosin tiimi oli koko ajan kuvioissa ja neuvotteluissa mukana. Kun sitten vielä tämä Hondan tuki varmistui, niin päätös oli helppo tehdä. 

http://www.motocrossmx1.com/

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti