tiistai 18. syyskuuta 2012

Liity vastustamaan määräaikaiskatsastuksia 22.9.2012

Lauantaina 22.9 järjestetään Helsingissä mielenilmaus komission suunnittelmaa moottoripyörien määräaikaiskatsastusta vastaan. Paikalle toivotaan mahdolisimman paljon motoristeja.

Lauantaina on aika kokoontua yhteisen asian puolesta, mielenilmaukseen Euroopan Unionin kaavailemaa moottoripyörien määräaikaiskatsastusta vastaan.

Mikäli moottoripyörien ja mopojen katsastus toteutuu, se tulee vaikuttamaan meidän kaikkien moottoripyöräilijöiden kukkaroon ja hankaloittamaan muutoinkin elämäämme.

On siis aika koota voimamme ja ajaa eduskuntatalolle kertomaan mitä mieltä olemme katsastusasiasta!

AIKATAULU 22.9.2012 - Letkan lähtö kello 13:00 Hernesaarentieltä

Kuva (c) Google Inc
Kello 12:00 kokoontuminen kulkueeksi, lähtö noin kello 13:00 Helsingissä Hernesaarentieltä. Tule paikalle ajoissa. Letka kulkee reittiä Hernesaarentie → Laivakatu → Telakkakatu → Hietalahdenranta → Mechelininkatu → Rautatienkatu ja Eduskuntatalo. Mukaan letkaan voi liittyä myös Bulevardilta, Runeberginkadulta tai ajaa suoraan Eduskuntatalolle.

Aktiivisimmat voivat kokoontua jo aikaisemmin, kello 11:00 jälkeen, Hernesaaren katsastusaseman pihalle (os. Hernematalankatu 3). Myös katsastusasemilla on iso rooli, kuinka lakialoitetta tullaan käsittelemään.

Eduskuntatalolla tulee olemaan paikalla kansanedustajien ja median edustajia. Myös virkavalta osallistuu tapahtuman järjestelyihin, joten huolehdithan, että pyöräsi on laillisessa kunnossa. Mielenilmauksen järjestävänä tahona on SMOTO ja kaikki me motoristit yhdessä.

Mielenilmauksia muualla Euroopassa

Samaan aikaan suomalaisen mielenilmauksen kanssa järjestetään eri puolilla Eurooppaa vastaavanlaisia tapahtumia, sekä yhteiseurooppalainen mielenosoitus Brysselissä. Euroopan tasolla näihin ensi lauantain tapahtumiin kokoontuu kymmeniä tuhansia motoristeja.Taustat ja edelliset jutut

<edit>Lisätty tapahtumalogoja ja reittikartta</edit>
<edit>Lähtöaikaa tarkennettu järjestäjän ilmoituksen mukaan</edit>

1 kommentti: