keskiviikko 21. marraskuuta 2007

Rukalta Gore-Tex -nahkapuku

21.11.2007 (Janne Tervola)


Rukka tuo markkinoille ensimmäistä kertaa nahkapuvun. Tekstiilipuvuistaan ja tuotekehittelystään tunnettu valmistaja on ottanut vuoden 2008 mallistoon kaksiosaisen Lancelot-nahkapuvun. Puku on kolmikerroslaminaatin ansiosta vedenpitävä.
Puvun pintamateriaali on 1,2 millistä härännahkaa. Sisällä on sekä Gore-Texin uusi Pro-Shell –laminaatti . Näiden alla on verkkomainen vuorikangas. 
Konstruktio tekee puvusta tuulen- ja vedenpitävän, mutta hengittävyyden pitäisi silti säilyä. Pro-Shell –laminaatti estää ulkoisen kosteuden kulkeutumisen kuljettajan iholle sitä kylmettämään. Päällysmateriaali nahka itsessään on hengittävää.
Lancelot-puvun pintamateriaalissa on käytetty TFL CoolBlack-menetelmää, joka heijastavan vaikutuksensa ansiosta vähentää auringonpaahteessa puvun pintaa kuumenemasta liiaksi ja pitää käyttäjän viileämpänä. Punaiset raidat ja heijastavat logot hihoissa ja lahkeiden alasuissa, samoin kuin heijastavat tereet tuovat pukuun  retro-ilmettä.
Lujan pintamateriaalin ja CE-hyväksyttyjen suojien ansiosta puku suojaa kuljettajaa hyvin kaatumistilanteissa. 
Lancelot-puku tulee myyntiin keväällä 2008. Sitä on saatavissa kokoja 46-62. Puvun ylä- ja alaosa on saatavissa tilauksesta eri kokoisina ja ne voidaan kiinnittää toisiinsa vetoketjulla. Puvun osat voi yhdistää myös muihin Rukka-takkeihin ja housuihin. Valmistaja antaa viiden vuoden takuun materiaalille ja työlle. 
Takin suositushinta on 1199 euroa ja housujen 999 euroa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti