perjantai 16. marraskuuta 2007

Sachs panostaa mönkijöihin ja skoottereihin

16.11.2007 (Janne Tervola)


SACHS julkisti samoin uuden mallistonsa Milanon näyttelyssä kahdenkymmenen mallin voimalla. Parin vaikean vuoden jälkeen Sachsin myynti on ollut vahvaa kotimaassaan Saksassa skoottereiden ansioista ja useita uusia malleja on tulossa skootteririntamalle.
Osastolla esiteltiin myös 125-kuutioinen konseptipyörä XTC 125, joka tulee myyntiin keväällä 2008, sekä Amerikan markkinoita varten suunniteltu X-Bike 125-mallin prototyyppi.
SX-1 -moposkootteri on 50-kuutioisten skoottereiden lippulaiva aikaisemmin esitellyn Speedforce-mallin kanssa. Malli tulee Suomeen marraskuun aikana. 
Messuilla esiteltiin myös 400-kuutoinen matkaskootteri Quattrocento, jonka tuotanto alkaa vuodenvaihteessa. Skootterimalleja on nyt 12 mallia kokolokissa 50-400 kuutioita. Myös Bee-retroskootteri on saanut hyvän vastaanoton ja vanhanaikaisesti muotoiltu malli herättää nostalgisia tunteita ainakin varttuneimmissa kuskeissa.
Mönkijät palaavat Sachsin valikoimaan tulevalla kaudella. Odotettu ATV malliston yläpäähän on 650-kuutioinen 4x4 malli työkäyttöön, josta tulee myös kymmenen senttiä pidempi versio pidemmällä istuimella ja akselivälillä.
Myös uusi 450-kuutoinen sporttimönkijä on saanut lopullisen asun ja tyypityksen odotetaan olevan valmis pian.
Mönkijöitä esiteltiin myös luokissa 50  ja 125 kuutioita. Ne tulevat tuotantoon kaudella 2008.
http://www.sachs-bikes.fi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti